santa achtergrond new
Hoi allemaal, Van 3 t/m 7 december kun je je helemaal uitleven wat shoppen betreft bij Winter-Fair in Ahoy Rotterdam. 5 dagen lang kun jij je buit inslaan voor de komende kerst (of gewoon lekker voor jezelf) op deze beurs.

Er staan veel verschillende stands en kraampjes in een hele gezellige winterse sfeer. Je kunt er voornamelijk beauty, fashion, schoenen, lifestyle, interieur, eten, drinken, speelgoed en natuurlijk kerst artikelen vinden. Ook kun je hier en daar wat workshops volgen, kun je onder andere je haar laten doen of je tanden laten bleken voor een leuke beursprijs.IMGL7490
IMGL7447IMGL7539
Verder zijn er veel optredens en modeshows. Ook zullen er een aantal dingen te doen zijn voor mannen. Voor kinderen is eventueel ook een crèche aanwezig, maar speciaal voor de kleine (en grote) kinderen zullen de sint en zijn hulpjes en de kerstman ook even op de beurs komen kijken. De cadeaus die je hebt gekocht kun je op een magische manier laten inpakken; namelijk door ze in een mini luchtballon te laten stoppen, wie wilt dat nou niet!

 

Liefs,

Melissa x.

11 Comments on Win kaarten voor Winter Fair!

  1. Wat leuk dat je dit doet! Ik heb jou en Winter-Fair geliked op fb, heb je geliked op Bloglovin (als ik alles goed heb gedaan:s Nog niet zo bekend met dat hele gedoe:s) en heb me geabonneerd op je YT-channel :1 Alleen geen twitter, sorry!
    Oh trouwens, wil je hier in deze reactie een emailadres?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *