FIRST KISS

Hoi allemaal,

Ik werd vandaag dood gegooid met dit filmpje, en ik denk dat iedereen daar ‘last’ van had maar ik wilde even me mening erover kwijt.

Want wat een ongelofelijk bijzondere video is dit! Ik was echt meteen onder de indruk.

Als je de kopjes leest die allemaal voorbij komen op Facebook denk je dat het een filmpje is met jongeren die wat aan het experimenteren zijn maar dat is niet minder waar. Het is een super doordacht filmpje en onwijs mooi.

Ik moet toegeven dat ik er eerst een paar keer overheen gescrold was omdat ik dacht dat het een of ander ordinair filmpje was. Maar hoe meer ik het zag hoe nieuwsgieriger ik werd. En ben hem dus toch gaan kijken. Daar heb ik absoluut geen spijt van!

20 mensen die elkaar niet kennen, voor het eerste kussen en dat dan ook nog eens voor de camera. Ik vind het echt briljant bedacht. En heel mooi om te zien.

Ik vind het vooral mooi dat iedereen in het begin best verlegen is voor elkaar en ze allemaal een beetje lacherig zijn. Eenmaal begonnen met de kus gaan de meeste helemaal in elkaar op. Een goed voorbeeld is het blonde meisje met de vlecht op haar hoofd. Zij gaat er duidelijk helemaal voor.

Na de kus zie je meteen dat ze allemaal een andere band met elkaar hebben: eerst waren ze volkomen vreemdelingen en nu lijken ze elkaar meer te accepteren.

Ook vind ik het heel goed dat ze een keer twee vrouwen tegenover elkaar zetten en twee mannen. Dat zie je niet vaak en toch vind ik het iets heel normaals. Dat zou vaker moeten kunnen. Ook is er natuurlijk verschil tussen jong en oud, wat ik een behoorlijk goede keuze vind. ook het zwart-wit voegt veel toe. kortom gewoon een super video!

Ik vind het een heel erg inspirerende en mooie video!

Laat me weten wat jullie ervan vinden in een reactie hieronder, ben ik erg benieuwd naar?!

Doeeg!

2 gedachtes op “FIRST KISS”

  1. Vond het een zeer inspirerende video! In het begin dacht ik inderdaad ook dat het een of andere grap was. Of vaag experiment. Maar het bleek een mooie video. Grappig om te zien hoe iedereen op het begin wat ‘awkward’ reageerd. Maar dat na de kus ze een stuk opener zijn, Mooie review ook, leuk om je mening te horen!

  2. Pingback: UNDRESS ME | Beautylisz

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *