Favorite Songs Of This Time!

Hoi mensen!

Het is een tijd geleden dat ik deze post heb gedaan en dacht laat ik er weer eentje doen want inmiddels heb ik weer nieuwe songs die ik grijs draai!

Laten we beginnen met de nieuwe single Streets van Kensington die vorige week maandag uitkwam. Wat een hit, echt WAUW! Voor de mensen die de Nederlandse band Kensington nog niet kennen. Ik raad je zeker aan een paar nummertjes te luisteren.

Little Mix – Move, ja het is gewoon een heerlijk nummer. En de clip vind ik ook mooi gemaakt. Zeker een kijkje waard!

ED Sheeran – Sing. We hebben er lang op moeten wachten maar hier is hij dan. De nieuwe single van ED Sheeran Sing is afgelopen maandag uitgebracht. En ik ben nou al verslaafd aan het nummer! Heerlijk. Voor de mensen die het nog niet weten: 3 Nov 2014 staat ED in Ziggo Dome Amsterdam kaarten zijn in de verkoop bij http://www.ticketmaster.nl/event/ed-sheeran-tickets/128551 en zijn te koop vanaf 31,90 euro.

Verder heb ik al een tijdje het nummer ‘Chocolate’ van The 1975 op repeat staan. Heerlijk vrolijk nummer!

Verder vind ik ‘Words I Couldn’t Say’ van Leighton Meester een mooi nummer. Haar stem is super mooi en ik luister er graag naar.

Als laatste 5 Seconds Of Summer – She Looks So Perfect! Heerlijk nummer, goeie band en ze staan 24 en 25 juni als voorprogramma van One Direction, wat wil je nog meer!

Dit waren mijn favo nummers van nu.
Wat zijn jou favoriete nummers en welke: liedjes,bands en artiesten raad jij mij aan?
Ik ben altijd opzoek naar nieuwe ontdekkingen in het gebied van muziek!
Laat een comment achter als je wilt.

Vergeet niet te liken en me te followen als je meer wild zien.
en dan hopelijk tot de volgende keer!

Byeee 🙂

2 gedachtes op “Favorite Songs Of This Time!”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *