The Body Shop: Play With Color Party.

Hoi allemaal,

Woensdag 9 april was er een Play With Color Party bij The Body Shop. En ik ben er geweest!
IMG_7611

Voor de mensen die niet weten wat z’n party in houd. Z’n party vind eens in de zoveel tijd plaats in iedere Body Shop winkel op woensdag van 17:00 tot 20:00. Tijdens deze party kun je gratis make-up advies krijgen en natuurlijk alles vragen over de producten. Ook zijn er allemaal hapjes en drankjes. Ook krijg je bij besteding van 25 euro een goodie bag t.w.v.25 euro.

Ik ben er gisteren dus heen gegaan in Haarlem, meteen om 5 uur al zodat het niet zo druk was. Ik kwam binnen en het was meteen al een gezellige sfeer. Er werden me hapjes en drankjes aangeboden maar die moest ik helaas afslaan omdat ik niet alles mag eten. Ik ben meteen gaan rond kijken wat ze allemaal hadden, ik zag de Hair Chalks staan en een medewerker kwam naar me toe en vroeg of ik ze wilde uitproberen. Natuurlijk wilde ik dat, dus de Hair Chalks werden in me haar gedaan. De medewerker was btw super aardig en behulpzaam! Ook kon ik nog me Make-Up laten doen maar dat heb ik laten zitten voor deze keer. Het was al best wel laat en ik  had aardig honger gekregen, misschien dat ik dat de volgende keer wel doe, want dat lijkt me erg leuk en leerzaam! Na dat mijn haar vol zat met kleurtjes heb ik de spullen gepakt die ik wilde kopen en ben naar de kassa gegaan. Ik werd daar heel leuk en vriendelijk geholpen en kreeg een goodie bag mee! mijn aller eerste goodie bag en daar ben ik super trots op!:)
Maar wat zat er allemaal in die goodie bag? Ik was super nieuwsgierig maar had mezelf voorgenomen thuis pas te kijken. Dus het eerste wat ik thuis deed is kijken wat erin zat.
IMG_7613
Wat zat er in:
Shower gel – Honeymania
Shower gel – Vineyard Peach
Born Lippy – Passionberry
Body Butter – Grapefruit
Body Butter – Chocolade
Sugar Body Scrub – Chocomania

Hartstikke veel dingen en nog eens super lekker ook! Als jullie van een van de producten een review willen laat het mij dan weten in een comment hieronder en like als jullie meer van deze posts willen.

Tot de volgende keer,
Doei! 🙂

1 gedachte op “The Body Shop: Play With Color Party.”

  1. Pingback: My Week In Pictures #15 | Beautylisz

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *