Review: Lush Massage Bar | Soft Coeur

Hoi lieve mensen,

Ik had beloofd vandaag de review te doen inplaats van gisteren.
Hieronder lees je een review over de Massage bar – Soft Coeur for sweethearts van Luch.

IMG_5919

Dit is hem dan: de hart vormige Massage Bar – Soft Coeur voor Sweathearts. Helemaal met de hand gemaakt. En hij ruikt lekker! Hij heeft een heerlijk mix van honing en echte stukjes Chocola! Wat wil je nog meer… echt hij is bijna om op te eten. En hij is ook nog een gemaakt met heerlijke en gezonde ingrediënten:
Ingrediёnten
We kopen onze ingrediёnten van leveranciers die niet op dieren testen.
Cacao boter (Theobroma cacao), Shea Boter (Butyrospermum parkii), Honing (Honey), Cacao poeder (Theobroma cacao), Parfum (Perfume), Amandelolie (Prunus dulcis), Glycerine (Glycerine), Sinaasappelolie, zoete wilde essentiële (Citrus sinensis), Bergamot essentiële olie (Citrus aurantium bergamia), *Limonene (*Limonene), *Linalool (*Linalool), Benzyl benzoaat (Benzyl Benzoate)
Natuurlijke ingrediënten Veilige synthetische ingrediënten
• Komt van nature voor in etherische oliën.

IMG_5921
Hoe te gebruiken:
Smelt het hart tussen je droge handen tot een olie, masseer dan de plek die je wilt met je handen. Ikzelf vond het prettig om ook even met het hart zelf over me lichaam te gaan zodat je de stukjes chocola meer mee krijgt!
Hij smelt heel snel en gemakkelijk tot een olie. Ik vind hem echt heerlijk. Hij maakt je huid lekker glad. Wel vind ik dat de olie snel intrekt en dat is best gunstig als je haast heb. Maar om een half uur te gaan masseren heb je aan 1 keer oliën niet genoeg. Verder voelt je huid de hele dag heerlijk zacht aan. En ruikt hij ook nog eens verrukkelijk. Ik ben erg tevreden over deze massage bar! En raad hem zeker aan om een keer te proberen.

Deze Massage Bar is te koop bij de Lush winkel en Online Shop voor: 8,60 euro voor 30g.
Ook kun je dit doosje erbij kopen voor 5,00 euro zodat je hem goed kan bewaren en hij niet beschadigd. Erg handig al zeg ik het zelf!

IMG_5964
IMG_5966

Heb jij deze Massage Bar van Lush al uitgeprobeerd?
Vergeet deze post niet te liken 🙂

En hopelijk tot morgen!
Doeeii 🙂

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *