It’s My Birthday!! + #OOTD

Hoi lieve mensen!

IMG_7880

Het is vandaag mijn 20ste verjaardag  yeeeeey! Tot nu toe is het een super leuke dag. Heb al wat kaarten en cadeaus gekregen waar ik heel blij mee ben! En natuurlijk heb ik ook super veel felicitaties gehad 🙂  Toch blijft dit voor mij een dubbele en toch wat moeilijke dag aangezien het vandaag 4 jaar geleden is dat mijn opa overleed aan de ziekte ALS. Maar ik ga er een mooie dag van maken met me opa in mijn gedachten.

Ik wil jullie in deze post mijn outfit van vandaag laten zien. En ik moet zeggen: ik heb echt super veel geluk met het weer. Wat is het heerlijk warm vandaag zeg!

IMG_7930
Ik heb gekozen voor een High Waisted jeans en die heb ik aan de pijpen een beetje opgevouwen. Omdat het lekker warm is vandaag heb ik een witte crop top aan met een vrolijk bloemen printje. Omdat ik hier dichtbij zee woon heb ik er nog een kimono overheen gedaan omdat het anders best wel frisjes was. Als accessoires heb ik een bloemen haarband in die ik net gekregen heb van me vriend! ( dankjewel lieverd ben er super blij mee! ) Als ketting heb ik een goud kleurige infinity ketting. En om het helemaal af te maken heb ik een paar goudkleurige ringen omgedaan.

IMG_7946
Ik ben helemaal verliefd op deze outfit! Ik vind hem echt zo leuk. vooral de broek zit echt super lekker. En ik ben echt heel erg blij met de haarband met bloemen en de studs! Ik wilde hem al heel lang hebben maar had toen het geld er niet voor helaas. Toen heeft mijn vriend hem dus achter mijn rug om gekocht! Ik was dinsdag nog in de winkel om te kijken of ze hem nog hadden en werd toen teleurgesteld omdat hij er dus niet meer was. Maar toen had mijn vriend hem dus al eerder voor me gekocht, Super lief! 🙂

IMG_7940
Schoenen: Vans
Broek: Bershka
Crop top: H&M
Kimono: Forever 21
Haarband: Bijou Brigitte
ringen: Bijou Brigitte & Lucardi

Ik wens jullie nog een heerlijk warme en zonnige dag toe!
Byeee! 🙂

2 gedachtes op “It’s My Birthday!! + #OOTD”

  1. Thank you so much for the follow.
    Follow you back on bloglovin.
    Btw,I’m also on Instagram,maybe you like my account?
    Lovely greets from germany 😉

  2. Pingback: My Week In Pictures #17 | Beautylisz

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *