Video: Opening Forever 21 Amsterdam.

Hoi lieve mensen!

Op zaterdag 19 april 2014 ben ik naar de opening van de winkel Forever 21 geweest in Amsterdam. Tijdens de opening heb ik gefilmd en er een vlog van gemaakt, zodat de mensen die niet konden komen kunnen zien hoe die opening was bij de Forever 21. Maar natuurlijk ook voor de mensen die er nog niet zijn geweest en willen weten hoe de winkel er ongeveer uit ziet. Ik hoop dat jullie deze video leuk vinden!

Als jullie meer van deze video’s willen laat het me dan weten in een reactie hieronder. Was jij erbij 19 april laat me dan weten wat jij van de opening en van de winkel vind! Doe een duimpje omhoog en abonneer op mijn kanaal voor meer video’s.

Enjoy! 🙂

1 gedachte op “Video: Opening Forever 21 Amsterdam.”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *