Fotoverslag: Dagje Artis Dierentuin.

Hoi allemaal dinsdag 22 april ben ik met me vriend en me kleine zusje Indy naar Artis geweest. Eerst met de trein en tram erheen, wat gelukkig allemaal goed verliep. Eenmaal daar aangekomen stond er een kleine rij voor de kassa waar we ook snel doorheen gingen.  In het park hebben we eerst rustig een broodje gegeten en iets gedronken op een bankje. Broodje op en hup richting de diertjes. De eerste 3 dingen die we zagen waren al in onderhoud: dus was er helaas niks te zien. We hadden er meteen al een beetje een hard hoofd in omdat we bang waren dat het zo het hele park door zou gaan. Maar toen kwamen we gelukkig een paar dingen tegen die wel gewoon ( open ) waren. Onder andere bij de volgels en het aquarium waar ik een paar mooie foto’s van heb.

IMG_7633

IMG_7645
IMG_7649

Verder was gelukkig alles open in het park. Na het aquarium kwamen we aan bij de pinguïns. Daar hebben we gezellig nog even een broodje gegeten. Ik vind pinguïns zoo leuk! Hoe ze lopen enzo haha.
IMG_7686

Na de Pinguins kwamen we aan in de vlindertuin, die echt super mooi is. De vlinders waren echt wauw, de waterval als je binnen komt is ook erg mooi. Het enigste nadeel is dat het er bloed heet is binnen. Het was ook nog eens een warme dag dus de zon stond ook lekker te broeden op het glazen dak, haha. Maar het was wel heel mooi daarbinnen. Ik had hem persoonlijk wel groter verwacht.
IMG_7693
IMG_7707

Na de mooie en warme vlinder tuin zijn we door gegaan naar de beren, leeuwen en giraffen. Bij de giraffen was er een baby giraf geboren, helaas hebben we die niet kunnen zien. De leeuwen waren wel super mooi ( ik hou echt van leeuwen en tijgers: ik vind dat echt super mooie beesten ). IMG_7733
IMG_7739

Toen waren we het park alweer rond. Heeft Indy nog even lekker in de mega zandbak gespeeld en zijn we weer naar huis gegaan.
Ik vond het een erg leuke dag met ze drieën en het was ook super lekker weer. Wat ik wel jammer vond is dat je gewoon de volle mep moet betalen voor het park terwijl ze bijna overal onderhoud hebben.
Maar ik raad het zeker aan om een keer naar het park te gaan. Zeker voor kinderen is het erg leuk.

Doeii 🙂

2 gedachtes op “Fotoverslag: Dagje Artis Dierentuin.”

  1. Pingback: My Week In Pictures #17 | Beautylisz

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *