My Week In Pictures #17

Hoi allemaal, vorige week was een leuke maar drukke week! Vorige week en deze week heb ik vakantie dus ik heb aardig wat leuke dingen gedaan.

IMG_2096

Dinsdag ben ik terug gegaan naar Amsterdam om te gaan shoppen bij onder andere Forever 21 & H&M. Hier sta ik in een pashokje bij de H&M. En deze super leuke crop top heb ik meegenomen!

IMG_2106

Woensdag ben ik met me vriend en me zusje naar Artis geweest! Het was er super leuk en we hadden hartstikke lekker weer. Voor een uitgebreid fotoverslag ga je naar: IMG_2115

Vrijdag was ik jarig, yaaaaay! 20 jaartjes alweer 🙂 benieuwd wat mijn outfit van die dag was? Kijk dan hier: IMG_2113

Dit zijn de bonnen ( zelfgemaakt ) die ik heb gekregen van me lieffie! Echt super leuk zijn ze. Ben er heel blij mee 🙂

IMG_2116

Zaterdag Koningsdag zijn we naar de kermis en rommelmarkt geweest bij ons in de buurt. Het was erg gezellig bij alle kraampjes en kleedjes. Super leuk om te zien wat kinderen allemaal doen om geld op te halen. Van cakes en taartjes naar leuke doe spelletjes. Erg leuk om te zien. Bij het tweede rondje over de kermis hebben we een heerlijke stok met aardbeien en witte chocolade gekocht en opgepeuzeld onderweg naar huis!

Wat hebben jullie allemaal gedaan met Koningsdag? heerlijk gefeest of hebben jullie het net als ons lekker rustig aan gehouden? Laat het me hieronder weten.

Tot de volgende keer, Doeiii 🙂

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *