Review: Catrice Crushed Crystals – Call Me Princess

Hoi Lieve mensen. Het is weer vrijdag dus, dat betekend weer een review online. Dit keer gaat het oven de Catrice Crushed Crystals – Call Me Princess nagellak.

IMG_7237

Call Me Princess is één van de 6 Chrushed Crystals nagellakjes van Catrice.

Ik ben al een tijd heel benieuwd naar dit lakje. Hij is overal steeds veel uitverkocht vandaar dat ik hem nu pas heb. Toen ik hem zag in de winkel moest ik hem meteen kopen! En afgelopen week heb ik hem dan eindelijk geprobeerd.

En wat is hij mooi! Dit is mijn tweede Liquid sand lak die ik heb en ik ben helemaal dol op het zand effect. Het is een warme roze tint met veel goud en wat kleine glitters. De dekking is ook niks mis mee. Hij dekt heel mooi in twee lagen. En hij is makkelijk aan te brengen.

IMG_7233

Sorry dat deze foto wat onscherp is, dat had ik tijdens het maken niet door maar mijn pink is redelijk scherp. Ik ben helemaal verliefd op deze lak en mijn potje begint nu al aardig op te raken dus ga van de week voor de zekerheid maar even een tweede halen ( haha ).

 

Catrice Call Me Princess is te koop voor 3,39 bij Kruitvat.

 

Hebben jullie deze lak al toegevoegd aan jullie collectie? Wat vinden jullie ervan?

Liefs,

Melissa. X

1 gedachte op “Review: Catrice Crushed Crystals – Call Me Princess”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *