Moederdag Tips:

moederdag tips

Hoi allemaal, aankomende zondag 11 mei is het moederdag. De dag dat moeders lekker verwent mogen worden. En je je moeder even kan later weten dat je van der houd ( natuurlijk is dat leuk als je dat regelmatig doet ) maar moederdag is een dag dat je het even extra kan zeggen of kan laten merken als je het moeilijk vind om het te zeggen.  Ik heb voor jullie een paar tips wat jullie voor moederdag kunnen doen of kunnen geven aan jullie moeder.

10 Moederdag gifts tips:
Tip 1: Maak zondag ochtend een heerlijk ontbijtje op bed voor je moeder. Met een croissantje, eitje en een vers geperste jus d’orange. Ze zal het heerlijk vinden.
Tip 2: Ga een dagje samen op pad. Ga een stad bezoeken die jullie beiden nog niet kennen. Loop daar heerlijk rond. Ga de toerist uithangen. En zoek een terrasje op waar jullie gezellig kunnen zitten.
Tip 3: Koop een bloemetje voor haar, lekkere geur kaarsen, een lekker geurtje of een leuke moederdag mok. Er zijn zoveel leuke dingen. Weet je niks? Kijk dan even in de folders van deze week of op www.reclamefolder.nl daar staan altijd wel leuke dingen in.
Tip 4: Ga samen met je moeder op high tea. Zoek op internet naar een locatie bij jou in de buurt ( of juist niet ). En ga samen een dagje heerlijk high teaën! Dat zal ze super leuk vinden.
Tip 5: Koop een paar tijdschriften, nagellakjes, maskers ( of maak er zelf een ) en zoek een leuke film uit. Maak er een meiden avond van met je moeder. Ze zal het geweldig vinden, welke moeder houd daar nou niet van?
Tip 6: Ga samen naar de sauna. Even heerlijk ontspannen en bijkomen.
Tip 7: Doe voor de zondag alle klusjes voor haar in huis. Koken, wassen, stofzuigen, dweilen. Wat er ook gedaan moet worden doe het voor haar. Zodat zij een dagje rust heeft.
Tip 8: Ga samen naar een workshop. Dat kan zijn een beauty workshop, een cupcake workshop of juist iets heel anders.
Tip 9: Verzamel iedereen in huis bij elkaar en laat een leuke familie foto maken. Druk die later af op canvas en geef die een mooie plek in huis.
tip 10: Een tijdschriften abonnement op tijdschrift van haar keuze.

Hebben jullie al plannen voor moederdag?

Liefs,

Melissa

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *