#OOTD Boyfriend.

Hoi allemaal, ik ga vandaag even iets heel anders doen. Ik ga jullie de Outfit Of Today van mijn vriend laten zien.  Sinds een paar maanden vind mijn vriend Fashion steeds leuker worden en vraagt regelmatig om mijn advies. We shoppen altijd samen en vinden dit beiden heel leuk om te doen. Ik stel ze outfit voor de dag samen. Eigenlijk ben ik zijn personal shopper en dresser en hij vind het geweldig, krijgt regelmatig complimenten over ze kleding en had dat nooit verwacht. Voordat ik in the picture was droeg hij alleen maar wijden spijker broeken en effe shirts en dan ook nog alleen in zwart of grijs ( saai dus ). Daar heb ik even een draai aan gegeven. 🙂

Final

 

Om even rustig aan te beginnen heeft hij vandaag best aardig wat donkere kleuren aan. Zijn jas is een donkerblauwe  jas van de H&M met houtje touwtje detail. Hij heeft een sweater aan in het zwart waar de tekst ‘#No Filter’ op staat, super leuk. De zwarte broek komt ook van de H&M en is een tight broek. Als schoenen heeft hij grijze All Stars aan. Om verder de look af te maken hebben we gekozen voor een zwarte ray-ban achtige zonnebril, dogtags en wat leren bandjes. Ik merk nu pas dat eigenlijk bijna alles bij de H&M vandaan komt, haha.

Jas – H&M
Sweater – H&M
Broek – H&M
Schoenen – Converse
Zonnebril – Big Bazar
Dogtags – Naamplaatje.nl
Leren Bandjes – H&M

Ik hoop dat jullie deze post leuk vonden. Als jullie dit soort posts leuk vinden laat het me even weten in een comment hieronder of like deze post. Dan ga ik de volgende keer me post wat uitgebreider maken met meer foto’s en uitleg.

 

Liefs,

Melissa x.

3 gedachtes op “#OOTD Boyfriend.”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *