10 facts about me!

Hoi allemaal,

Ik ga jullie vandaag 10 facts vertellen over mij, zodat jullie me wat beter leren kennen.

IMG_2172

1. Mijn ouders zijn gescheiden toen ik zeven was. Beide hebben ze een nieuwe partner gevonden. Ik heb nog een broertje van 17. Ook heb ik nog 3 halfzusjes, waarvan eentje aan me moeder der kant van 2 jaar oud. En twee bij me vader van 2,5 jaar en van 3 maanden oud.

2. Ik houd niet van douchen; ik stel het altijd zo lang mogelijk uit. Maar als ik er eenmaal onder sta kom ik er niet meer onder vandaan.

3. Ik heb een soort eetstoornis. Ik ben bang voor overgeven. Dus als ik me misselijk voel wil ik gelijk niet meer eten. Hierdoor heb ik in het verleden veel gewicht verloren. Gelukkig gaat het de laatste tijd stukken beter!

4. Ik vind het super leuk op te lezen. Ik kan er ook heerlijk door ontspannen. Maar veel tijd om te lezen heb ik bijna niet, helaas.

5. Ik heb mijn vriend leren kennen op de camping in 2011. Onze camping is in meerssen ( Limburg ). Ik kom daar al vanaf me 2e jaar.

6. Ik lust absoluut geen noten!! Ik vind ze zooo smerig, alleen de geur al word ik misselijk van.

7. Sinds 1,5 jaar geleden heb ik een ontstoken maag en ben ik vaak ziek geweest. Ik volg nu een soort oer dieet met allemaal eten en maaltijden die ze in de oertijd hadden. Dus geen chips en snoep voor mij! Maar dat vind ik eigenlijk helemaal niet erg, want ik voel me een stuk beter door het dieet. ­čÖé

8. Door mijn ontstoken maag ben ik lange tijd ziek geweest en kon ik niet naar school, wat ik echt super jammer vind. Zodra ik weer beter ben wil ik graag een opleiding visagie gaan doen. En daarna de opleiding fotografie aan de Fotovakschool te Amsterdam.

9. Ik eet mijn pannenkoeken met pindakaas, ja echt! Weet je hoe lekker dat is, hihi.

10. Ik ben niet echt een feestbeest als het gaat om stappen, maar als iemand mij vraagt om mee te gaan naar een concert sta ik te springen!

Dit waren 10 facts over mij, wil je nog meer over me weten? vraag het gerust!

Liefs,

Melissa x.

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *