The First Time.

yoga-617x416 Hoi lieve mensen, Vandaag heb ik voor het eerst een les Hatha Yoga mee gedaan. Het werd me aan geraden door mijn orthomoleculaire arts om me wat te kunnen ontspannen. En ik moet zeggen: na de les was ik ook echt ontspannen ik had dat eigenlijk niet verwacht! Ik vind het echt heerlijk. Sommige posities zijn wel pittig moet ik zeggen. Na een paar oefeningen begon ik toch wel heftig te trillen en had ik bijna geen kracht meer, maar de ontspanning erna is gewoon heerlijk.

yoga-mats-adventure-blog-11 Met gedempt vogelgefluit op de achtergrond begonnen we in een keermakerszit. dit om wat ademhaling en rek en strek oefeningen te doen (me rug en nek kraakten aan alle kanten, haha). Toen we daar mee klaar waren begonnen we met het strekken van de benen. de omlaag kijkende hond is vaak terug gekomen. Ook hebben we een oefening gedaan met elastiek waar ik erg van onder de indruk was. ik Vond het een leuke oefening om de doen. We sloten weer af in kleermakerszit. en als allerlaatste kwam de ontspanning, even lekker liggen op de mat met een dekentje over je heen ogen sluiten,  lekker doorademen en alles ontspannen en dat vond ik heerlijk! Ik viel nog net niet in slaap, haha! Ik voel me nu ook heel ontspannen. eerst wel wat moe, maar dat neemt af, heerlijk gevoel. Ik raad het zeker aan een keer een lesje mee te doen. Doen jullie aan Yoga? Zo ja welke Yoga? Ik hoor graag jullie ervaringen! Vinden jullie het leuk als ik meer ga schrijven over Yoga? Over mijn proces in de lessen? Laat het me even weten in een reactie hieronder! Liefs, Melissa x.

2 gedachtes op “The First Time.”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *