Review: HEMA Longer Lasting Lipstick.

Hoi lieve mensen!
Het is weer vrijdag, dat betekent Review tijd!
Dit keer heb ik een review voor jullie over de Longer Lasting Lipstick.
IMG_5943
Ik was al een tijdje benieuwd naar deze lipstick. Ik heb hem gekocht en ik wil graag mijn mening  met jullie delen. Ik heb de matte donkere rode lipstick nummer 04 gestest. Het is een hele mooie kleur rood met kleine stukjes gouden glitter. Hij is makkelijk aan te brengen en de kleur is echt super mooi! Ik ben heel tevreden over hoe de lipstick op mijn lippen zit. Zie foto hieronder.


IMG_7783
De Hema vermeldt dat hij niet af hoort te geven. Dit doet hij helaas wel. Als ik eenmaal me mond aan een glas zet of met mijn hand me mond aanraak, zit daar wel degelijk lipstick aan het glas of aan me vinger. Daardoor is na het eten en/of drinken niet veel meer te zien van de lipstick. Zonde, want verder is het een hele mooie lipstick.
IMG_7784
Dit is de lipstick na 4 uur (met eten tussendoor). Uiteraard als je niks eet en drinkt blijft hij langer mooi zitten. Maar ik raad het niet aan om de hele dag niks te eten, omdat anders je lipstick niet meer zit, haha. Lijkt me geen goed plan.

Kortom: een hele mooie donkere rode lipstick. Die als je niet eet heel mooi blijft zitten. Zodra je eet begint hij af te geven en blijft er helaas niet veel meer van over.

Deze lipstick kocht ik bij de HEMA en was: €3,50

Hebben jullie nog tips voor een lipstick? Een kleur die jullie heel mooi vinden? Laat het me weten 🙂

liefs,
Melissa x.

3 gedachtes op “Review: HEMA Longer Lasting Lipstick.”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *