#OOTD Sunny Sunday

IMG_8040
Hoi allemaal,
Afgelopen zondag was het echt hartstikke lekker weer. Ik ben met mijn vriend naar de stad geweest om locaties te scouten voor zijn nieuwe filmproject. We zijn door allerlei leuke straatjes en langs grachtjes gelopen. Ik heb delen van Haarlem gezien die ik nog nooit eerder had gezien. Het was echt super druk met bootjes in de grachten door het mooie weer, erg leuk om te zien. Volgende keer willen we ook een bootje gaan huren om Haarlem op een andere manier te bekijken.


IMG_8055
Ik heb vandaag gekozen voor een High Waisted broek. Met een licht bruin riempje als detail. En omdat het super lekker weer was heb ik mijn nieuwe blouse van Lookbookstore als top, ik ben echt fan van deze top, ik vind hem zoo leuk! Als schoenen heb ik mijn bruine boots van de H&M: lekker comfie en super handig als je een stadswandeling gaat maken. Mijn accessoires bestaat uit een Hunger Games ketting die ik ooit gekocht heb bij Etsy. Ook had ik nog een sjaal mee voor als het wat frisser werd of als ze zon teveel zou branden op mijn schouders ( Had nog geen zonnebrand in huis.) en eigenlijk stond dat wel heel leuk bij deze blouse. Helaas heb ik daar geen foto van.
IMG_8044

IMG_8063

IMG_8072

We kwamen ook een super gaaf skate parkje tegen. Daar heb ik de foto’s gemaakt voor de outfit van mijn vriend die ook binnenkort online komt!

Schoenen: H&M
Broek: Bershka
Blouse: Lookbookstore
Ketting: Etsy

Wat vinden jullie van deze look?

Liefs,

Melissa x.

1 gedachte op “#OOTD Sunny Sunday”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *