My Week In Pictures #18,19,20,21

Hi Guys!

Het is echt een hele tijd geleden dat ik een My Week In Pictures heb gedaan, shame on me! Ik had telkens niet genoeg foto’s. Maar ik ga het nu met jullie goedmaken.

IMG_2148

1 mei: hebben we van allemaal instagram foto’s een hart op de muur gemaakt! Heel leuk om te doen. Het is meteen mijn lievelings muur geworden!

IMG_2153

5 mei: was bevrijdingsdag en zijn we naar Bpop in Haarlem gegaan om Kensington te zien. Anthony had zijn camera meegenomen ( op mijn advies ) en kwam het terrein niet in… Β met de rede dat het een afschroefbaar objectief had ( alsof je je lens van 500 euro even tegen iemand aan gooit..) echt heel stom. Toen werden we verzocht om HELEMAAL terug te lopen naar het centraal station en de camera daar in een kluis te stoppen, uuhm doeiii. We hebben toen aan iemand in een restaurant gevraagd of we de tas daar even veilig konden achter laten en dat kon gelukkig! Maar ik vind het wel een slechte zaak dat ze op het evenement zelf dan geen kluisjes neerzetten.

IMG_2161

Vanaf 6 mei tot 18 mei was mijn oma op vakantie. Ik zat die dagen samen met mijn vriend in haar huis. Dat was echt een heerlijke week! Wat een rust.

IMG_2175

9 mei kocht ik het boek Happy Life van Mascha. Lees mijn review hier:Β IMG_2190

14 mei had ik ineens heel veel zin om Yankee Candles te kopen: dus ik ging op internet opzoek naar een verkoopadres hier in de buurt en ik vond er een in de stad! Ik naar de stad op me fietsje en ja hoor het winkeltje had ze! Dit is de eerste keer dat ik Yankee Candles heb gekocht en ik ga ze zeer snel proberen, ben heel erg benieuwd!

IMG_2196

17 mei was ik naar de Grazia Fashion Masterclass in het Hilton Hotel Amsterdam. Erg leuke dag! Veel geleerd. Lees mijn artikel hier:Β IMG_2240

25 mei deed Passenger een busk in het Vondelpark Amsterdam! Het was echt heel leuk. Het was de derde keer dat ik Passenger live zag. De eerste paar nummers zat bijna iedereen dus was alles heel goed te zien en hing en een heerlijke sfeer! Na een aantal nummers moest iedereen gaan staan van Mike. Zo gezegd, zo gedaan. Helaas kon ik toen niks meer zien, maar dat maakte het er niet minder op. Mike is echt geweldig, ik hou ontzettend van zijn muziek.

Dit was alles van de afgelopen weken πŸ™‚

Liefs,

Melissa x.

3 gedachtes op “My Week In Pictures #18,19,20,21”

  1. Dankjewel!
   En wat leuk dat je me genomineerd heb πŸ™‚
   ik ga van de week even een artikel ervan online zetten ( ben nu helaas ziek ).
   hij komt zo snel mogelijk online!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *