Sunny Sunday – Boyfriend

Hoi allemaal,

Een tijdje terug zijn ik en mijn vriend op pad geweest in Haarlem om locaties te scouten voor zijn film project. Ik heb toen laten zien wat ik die dag aan had, maar nu wil ik jullie graag laten zien wat mijn vriend die dag aan had.

De vorige keer dat ik een OOTD artikel van mijn vriend had gedaan was hij flink in de smaak gevallen! Mijn blog is die dag dubbel zoveel keer bekeken en dat vind ik echt super leuk. Ook heb ik een aantal reacties gekregen en hierdoor dacht ik: laat ik dat maar vaker gaan doen!IMG_8011

 

IMG_8014

Het was die dag hartstikke lekker weer, daarom hebben we gekozen voor een lange lichte spijkerbroek. Daarop heeft hij een nieuw shirtje aan van de H&M met een diepe V-hals (like!) in een mooie groen/blauwe kleur. Als schoenen heeft hij grijze gympen van British Knights. Verder heeft hij nog z’n standaard accessoires: zijn leren bandjes, dogtags en horloge. Als extra heeft hij nog een piloten zonnebril bij tegen de zon.

IMG_8013IMG_8019IMG_8027

Ik vind de locatie zooo gaaf! Graffiti vind ik altijd wel wat hebben, maar dit was dus een plek waar ze mogen spuiten van de gemeente. Erg gaaf om te zien!

Schoenen – Sneakers.
Broek – gekregen.
T-Shirt – H&M.
Zonnebril – gekregen.
Leren bandjes – H&M.
Horloge – Lucardi.
Dogtags – Naamplaatje.nl

Dit was hem weer.

Liefs,

Melissa x.

2 gedachtes op “Sunny Sunday – Boyfriend”

  1. Pingback: Webshop Inspiratie (Boy Edition – Esprit) | Beautylisz

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *