Sorry!!!

Hoi allemaal!

18431410

Ik wilde even een verklaring geven over waarom ik niks meer post de afgelopen dagen. Om een lang verhaal kort te maken: vorige week werd mijn vriend ziek, verkouden hoesten koorts loopneus alles erop en er aan. Kort erna was ik aan de beurt koorts misselijk en een beetje slapjes dat ging gelukkig na twee dagen al weer beter. Toen zijn we naar de camping gegaan en had ik heel erge last van hooikoorts dus weer koorts snotterig en veel last van me keel. Weer thuis hoorde ik van me moeder dat ik me zusje Indy had aangestoken ( oeps ). Nu een dag verder ben ik weer opnieuw ziek… ik vind dit echt zo stom! Ik had weer allemaal leuke ideetjes voor op me blog en voor video’s maar ik kan het nu nogsteeds niet uitvoeren omdat ik weer ziek ben! ARRHG. Echt duizend maal sorry dat het zo stil is vanuit mijn kant! Maar ik ga dit met jullie goedmaken, en dat beloof ik! Als ik weer beter ben komen er hele leuke dingen online, dus hou mijn blog wel in de gaten 🙂

Hebben jullie misschien tips om snel weer beter te worden want ik word hier niet vrolijk van.

Oh en weten jullie misschien leuke films en series die ik kan kijken?

Liefs,

Snottrige Melissa x.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *