My Week In Pictures #22 Weekendje weg.

Hoi allemaal, vandaag even een My Week In Pictures op een andere manier. Een soort van weekend diary.

Tussen het ziek zijn door voelde ik me een paar daagjes wat beter en ben ik met me vriend een weekendje naar de camping gegaan ( de plek waar wij elkaar ontmoet hebben ). vrijdag 30 mei gingen we heen. Een treinreis van 3:15 uur, aardig lang dus. We kwamen daar aan en konden gelijk aan de eettafel aanschuiven. Het was een beetje frisjes maar wel lekker zonnig weer. Na het eten was er de welberoemde bingo waar we met ze allen aan mee deden. Tijdens de bingo was nog wel even een grappig moment! Mijn zusje (2 jaar) kwam met een babybedje (speelgoed) uit de speelhoek naar ons toe: bij ons was de vloer gemaakt van tegels. En dame ging even, terwijl wij allemaal aandachtig zaten te luisteren naar welke nummertjes er allemaal voorij kwamen, met het bedje krassen over de vloer! Nou dan moet je je dus even voorstellen, doodse stilte en in een keer een niet normaal overheersend kras geluid. En dat dan niet een keertje: nee, z’n 5 minuten lang heen en weer heen en weer, je kon me wegdragen van het lachen, haha! Jammer dat ik het niet gefilmd heb het was echt Te grappig gewoon. Hierna zijn we meteen naar (bed) gegaan. De volgende dag zijn we naar Valkenburg gegaan, Valkenburg is echt mijn favo vakantie plekje heerlijk toeristisch en altijd wel iets te doen. We zijn naar de ruïne geweest en daar heb ik een aantal foto’s van voor jullie, enjoy!

IMG_7818

IMG_7825IMG_7826IMG_7830IMG_7831IMG_7843IMG_7851IMG_7860

De ruine was zoals altijd erg mooi, het uitzicht en alle oude muren zijn erg indrukwekkend. Hierna zijn we nog even bij ( voor ons ) de welbekende Koffiepot geweest voor een skitaart ( ja een skitaart ) echt ben je in Limburg dan raad ik je echt aan een keer skitaart te eten, superleker! Die dag hebben we verder niet echt iets gedaan.

De volgende dag zijn Anthony en ik alleen nog even naar Valkenburg geweest. Door heel valkenburg stonden levende standbeelden. We hebben de route gelopen en hebben ook gestemd want het was een nederlands kampioenschap. Het was erg gaaf om te zien! Deze twee waren me favorieten:

foto 1-9foto 2-11

Het zeemeerminnen standbeeld is uiteindelijk 2e geworden van de 31 standbeelden.

Na dit event zijn we terug gaan lopen naar de camping z’n 3 kwartier lopen door het bos langs de Geul ook erg leuk om weer eens gedaan te hebben. Terug op de camping heb ik nog even een mooie foto van mijn zusje gemaakt en toen was de dag alweer om. Maandag ochtend ben ik weer naar huis gegaan en Anthony naar school. Het was een zeer geslaagd weekend!

IMG_7868

Liefs,

Melissa x.

2 gedachtes op “My Week In Pictures #22 Weekendje weg.”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *