Win: WK Pakket!!

IMG_7895

Hoi allemaal, het WK is bijna begonnen voor Nederland. Morgen is de eerste wedstrijd!  Ik heb er zin in. Helemaal in het teken van het WK heb ik deze win actie voor jullie. Wil je dit pakket winnen? Volg dan de regels hieronder.

Volg Beautylisz op bloglovin

Like Beautylisz op Facebook

Laat hieronder een reactie achter dat je me volgt en vergeet niet je email adres erbij te zetten.

De winnaar word volgende week woensdag 18 juni bekend gemaakt.

De winnaar word bekent gemaakt via Facebook.


wat niet verplicht is maar waar je me ook kan volgen

twitter

Instagram

YouTube

Liefs,

Melissa x.

24 gedachtes op “Win: WK Pakket!!”

 1. Hoi ik kende je blog nog niet maar ga je nu volgen (tip van Teresa 😉 ) ik vind het altijd leuk om te lezen dus gezellig! Je hebt er weer een fan bij!

 2. Pingback: Video: Tips voor als je ziek bent. | Beautylisz

 3. Pingback: Review: Lush Whoosh Shower Jelly | Beautylisz

 4. Pingback: Blogleesvoer #5 | SYLVIA KUIJSTEN

 5. la amoureuse oui
  Google+; Diny Gijsberts
  Instagram; missmomzymom
  Pinterest; DinyG
  YouTube; Diny Gijsberts
  Bloglovin nr. 4; Bjorn Gijsberts
  Twitter nr. 86 en 116; Dinie Gijsberts

 6. Superleuke actie zeg. Ik doe graag mee. Bloglovin: melissavanstipdonkmaas / FB: melissa.vanstipdonkmaas / Instagram: melissamaas1984 / Youtube: melissa van stipdonk. Gr. Melissa (melissamaas@hotmail.com)

 7. Superleuke actie zeg! Ik doe graag mee. Ik volg en like je via Bloglovin (melissavanstipdonkmaas) / FB (melissa.vanstipdonkmaas) / Instagram (melissamaas1984) / Youtube (melissa van stipdonk). Gr. Melissa (melissamaas@hotmail.com)

 8. Pingback: My Week In Pictures #23 | Beautylisz

 9. Heel graag doe ik mee voor dit super leuke pakket, voor mijn kleindochters.
  Ik volg je op Bloglovin, Facebook en YouTube en heb ook geliked en gedeeld.
  Groetjes Irene.

 10. Hey, wauwie wat een te gekke winactie! Hier doe ik heel graag aan mee! Met deze goodies ben ik helemaal ready voor het WK! Dan support ik Nederland nog meer 🙂 Alvast bedankt.
  Xxx Joanne

 11. Doortje Nicolai

  Leuke & toepasselijke actie, Melissa! 😉 Ik like & volg je op facebook en Bloglovin’ en heb de artikels “geliked” !
  xoxo, doortje

 12. Heey leuk zeg!!:D We gaan gwn de finale winnen dus de gelukkige winnares kan lang gebruik maken van dit setje hihi…. Ik heb je al op Bloglovin en heb je nog eventjes op FB geliked… Leuk om je daar ook te treffen…. Groetjes van ilse

 13. Pingback: Beauty Sales For This Week | Only In The Netherlands | Beautylisz

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *