Review: Lush Whoosh Shower Jelly

Hoi allemaal, vandaag heb ik een review voor jullie over de Lush Whoosh Shower jelly.
IMG_5915

De Whoosh Shower Jelly is zeep in de vorm van een pudding toetje. Hij heeft heerlijk frisse geuren. Op de verpakking staat:
Heb je een examen, ben je vermoeid of heb je een jetlag? Whoosh verhoogt je concentratievermogen. Zo blijf je bij de les.

Eens kijken of het echt zo is. Als ik het potje open draai komt er een heerlijke frisse geur vanaf. Ik ruik citroen en volgens mij ook munt, heerlijk verfrissend dus. Ik testen hem ochtends vroeg onder de douche, ik pakte de hele jelly in m’n had en smeerde hem uit op me lichaam. er kwam een heerlijk schuim-vormigen gel vanaf die ik weer verder kon uitsmeren over me lichaam. als en toe gleed de jelly uit mijn handen (hij is heel glibberig). je kan er ook voor kiezen om er stukjes vanaf te halen en die tussen je handen te vrijwen totdat het een schuimgel word. Ik merk meteen als ik begin te smeren dat die heerlijke frisse geur vrij komt en dat maakt mij ook meteen wat wakkerder. Ook zitten er wat kleine glittertjes in de jelly die me houd doet laten stralen! inplaats van hem te gebruiken op kamer temperatuur is hij ook nog te gebruiken uit de koeling of vriezer. voor een extra fris gevoel. als je de jelly na een of twee dagen uit de vriezer haalt is het gewoon nogsteeds een jelly en geen ijsblok je kan er jezelf heel makkelijk mee in smeren, en het effect is heerlijk verfrissend.
IMG_7323

Bij de Lush woord alles met de hand gemaakt. En wat ik heel leuk/handig vind is dat op de verpakking staat door wie het gemaakt is wanneer het gemaakt is en wanneer het over datum is. Ook staan alle ingrediënten erop. Die zal ik er voor jullie ook even bij zetten.
Ingrediёnten
We kopen onze ingrediёnten van leveranciers die niet op dieren testen.

Glycerine (Glycerine), Honingwater (Aqua), Natriumlaurylethersulfaat (Sodium Laureth Sulfate), Propyleen glycol (Propylene Glycol), Carrageen extract (Chondrus crispus), Parfum, Citroensap, vers, biologisch (Citrus limonum), Grapefruit sap, vers (Citrus paradisi), Limoensap, vers, biologisch (Citrus aurantifolia), Grapefruit essentiële olie (Citrus paradisi), Rozemarijn essentiële olie (Rosmarinus officinalis), Geranium essentiële olie (Pelargonium graveolens), *Citral (*Citral), *Geraniol (*Geraniol), *Citronellol (*Citronellol), *Limonene (*Limonene), *Linalool (*Linalool), Kleurstof 42090 (Colour 42090), Methylparabeen, Propylparabenen (Propylparaben)
Natuurlijke ingrediënten Veilige synthetische ingrediënten
* Komt van nature voor in etherische oliën.

Naast de verfrissende Shower Jelly hebben ze ook nog een Jelly met zoete geuren.
De Whoosh Shower Jelly’s zijn te koop in de Lush winkels. of online te bestellen op www.lush.nl ze kosten €6,05 per 100g.

Liefs,
Melissa x.

PS, Wil jij een WK oranje pakket winnen?

Berichtnavigatie

3 gedachtes op “Review: Lush Whoosh Shower Jelly”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *