My Week In Pictures #23

Hoi allemaal, er is alweer een week om. Wat gaat dat toch hard!

IMG_2264
Maandag hadden we weer ijsjes in huis, en ik kon het natuurlijk niet laten om die te laten liggen!

IMG_2268
Dinsdag moest ik op me zusje passen. Ik was heel eventjes in de keuken een broodje aan het smeren voor haar. En toen ik terug kwam had ze een heel mooi kunstwerk op de muur gemaakt!

IMG_2272
Dinsdag avond heb ik gekookt voor het gezin. Voor het eerst de broccoli burgers van Frances van FoodGloss gemaakt. En wat waren ze heerlijk! Wil je ze ook maken? Bekijk dan hier het recept: https://www.youtube.com/watch?v=rjOIlvZeiNc

IMG_2289
Vrijdag was de eerste wedstrijd van Nederland. En wat was dat een meesterlijke wedstrijd zeg. We hebben Spanje dik ingemaakt!

IMG_2269
Zaterdag had ik een lekker broodje gezond voor mezelf gemaakt. 🙂

IMG_2292
Zondag was ik op de Duch Model Event in Utrecht! Het was een heel leuk event. We waren net binnen en toen werden we al gevraagd of we gratis foto’s wilden maken en ons in wilde schrijven bij een casting bureau! Altijd leuk natuurlijk dus dat hebben we gedaan. Verder hebben we daar wat rond gelopen, informatie op gedaan en hebben we nog eventjes gekeken bij de catwalk. Ook zijn we het centrum van Utrecht en Amsterdam nog in geweest. Was een leuke geslaagde dag!

1558459_708983529169042_6745826166392177635_n
Zondag heb ik een Fuji intax mini 8 in de kleur blauw gekocht. En dit was mijn eerste foto met de camera! Ik ben er echt heel blij mee 🙂

Liefs,

Melissa x.

PS, wil je en WK pakket winnen?

Berichtnavigatie

4 gedachtes op “My Week In Pictures #23”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *