Boyfriend Walking With The Dog.

Hoi allemaal, ik heb vandaag een outfit post voor jullie. Deze keer weer een outfit van mijn vriend. Mijn vriend word geassisteerd door onze labrador ‘Diesel’.

IMG_8055

IMG_8062Het is vandaag een redelijk warme dag dus hebben we gekozen voor een hemdje als top met blauwe kleuren (net als ze ogen). omdat het vandaag niet zo heel erg warm is heeft hij een licht blauwe spijker blouse eroverheen gedaan. Als het warm word kan hij altijd nog zijn blouse uit doen en om ze schouder wikkelen. Persoonlijk vind ik de blouse erg tof, zelf heb ik ook zo’n spijker blouse ( stiekem ook van de mannen afdeling af) lekker groot daar houd ik wel van. Hij heeft een grijze spijker stoffen broek aan en ze British Knights schoenen. Ook heeft hij ze bekenden accessoires om.  Ik vind dit echt een van zijn tofste outfits kleurrijk en casual. Onze diesel maakt natuurlijk de look helemaal af!

Hemd – H&M
Blouse – Bershka
Broek – H&M
Schoenen – Sneakers
Dogtags – Naamplaatje.nl
leren bandjes – H&M
Horloge – Lucardi

Liefs,

Melissa x.

7 gedachtes op “Boyfriend Walking With The Dog.”

  1. Misschien moet je eens werken aan je grammatica. ( no hard feelings ) het staat gewoon wat minder professioneel, wat zonde is voor zo’n leuke blog als deze

    1. Helaas heb ik niet zo’n hoge opleiding als de meeste mensen. En ik vind dat ook mensen met grammatica problemen een blog kunnen en mogen hebben. Als mensen zich irriteren aan mijn schrijffouten kunnen ze er ook voor kiezen het niet te lezen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *