My Week In Pictures #24

Hoi allemaal, de week is weer voorbij en we beginnen weer aan een frisse nieuwe week!

IMG_2294
Afgelopen maandag stond Indy al de hele avond te springen om de honden uit te laten met mij en Anthony. Even nadat de honden gegeten hadden was het dan ook zo ver. Ze mocht met ons mee lopen, ze was hartstikke blij toen ze met Matino liep!

mblhk
Dinsdag had Beautylisz de 100 followers gehaald op WordPress! Heel erg bedankt iedereen die mijn blog leest. Ik word echt heel blij van al jullie reacties.

IMG_2305
Woensdag besloot ik dat het maar weer eens tijd werd dat ik mijn haar ging verven, want het zag er echt niet meer uit. Veel te veel uitgroei, nog een beetje rood en dan mijn uitenden weer blond, nee dat kon absoluut niet meer. Uit mijn werk ben ik naar de Kruidvat gehold en heb ik eerst een hele tijd gekeken naar de pakjes om te zien welke kleur ik wilde. Ik wilde namelijk weer eens iets anders. Ik had werkelijk alles al gehad behalve de ginger oranje/rode kleur en in het teken van het WK vond ik dat wel leuk, dus koos ik voor deze kleur!

IMG_2298
Donderdag wilde ik lunch gaan maken voor mij en Anthony maar ik wist nog niet wat. Op dat moment zat ik ook het nieuwe filmpje te kijken van Teske met het recept voor eieren uit de oven. Ik heb het toen meteen gemaakt, en woow wat is dat lekker zeg!

IMG_2303IMG_2307
Zaterdagavond heeft mijn moeder mijn haar geverfd, links is voor, rechts is na. Ik vind het echt een heel stuk beter geworden. Het is niet zo licht oranje als ik had verwacht, het rood zie ik er nu ook nog een beetje in terug en dat vind ik eigenlijk heel tof! Ik denk dat het na een paar wasbeurten wel veranderd maar dat maakt niet uit.

IMG_2311
Zondag avond heb ik me voeten eens even lekker verzorgd! Binnenkort meer over dit product.

IMG_8135
Zondag ochtend heb ik een zelfportret fotoshoot gedaan, dit is onderanderen een foto uit de shoot. Ik ben er ontzettend blij mee!

Liefs,

Melissa x.

7 gedachtes op “My Week In Pictures #24”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *