Review: Macadamia Oil Extract Foot Pack

IMG_8143De zomer is aangebroken en het is weer tijd voor slippers en open schoenen! Helaas heb ik in de open schoenen periode altijd veel last van eelt en een droge huid. Als ik onder de douche vandaan kom ga ik er altijd even overheen met mijn voetvijl. Helaas werkt dit niet altijd en maakt het het soms zelfs erger. Vandaag test ik de Macadamia Oil Extract Foot Pak. Dit is een Hydraterende voeten olie tegen het splijten van je hielen.

IMG_8148Ik vind de verpakking erg mooi en handig. Aan de bovenkant van de verpakking kun je hem open maken. Als je hem open hebt gemaakt zie je binnenin twee witte, van plastic gemaakte, voeten. Ze zitten nog aan elkaar. Je scheurt ze met een kartel rand van elkaar af. Je doet de voetjes een voor een aan.

IMG_8150

IMG_8151Het voelt een beetje raar en glibberig. Ik raad je niet aan te gaan lopen, want dat kan gevaarlijk zijn. Ze moeten ongeveer 15 tot 20 minuten om je voeten blijven zitten. Na een aantal minuten gaat het rare gevoel weg en voelt het eigenlijk bijzonder lekker aan. Het doet geen pijn. Het goedje dat erin zit ruikt ook erg lekker naar mint en volgensmij nog andere kruiden, maar de mint ruik je wel heel goed. Als je ze 20 minuten hebt aangehad doe je ze uit en wrijf je nog even de olie uit over je gehele voeten. Dit laat je ook weer intrekken en na een tijdje zien en voelen je voeten super zacht! Alle droge stukken en velletjes zijn allemaal weg. Ik ben helemaal blij.

Helaas is het effect niet lang effectief. De volgende dag heb ik alweer last van drogen voeten. Ik zou dit alleen gebruiken als je een avondje uit gaat. Aangezien het geen al te lange werking heeft.

Je kan de Macadamia Oil Exract Foot Pack kopen bij de Big Bazar.

 

Liefs,

Melissa x.

2 gedachtes op “Review: Macadamia Oil Extract Foot Pack”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *