Review: Essence Hello Rosy

IMG_8183

Hoi allemaal, een tijdje geleden zag ik dit lakje in de winkel. En ik wilde hem ontzettend graag proberen. Het nagellakje was net uit en ik vond hem echt uit de rest van de collectie springen. Toen ik het lakje uit het schap pakte zag ik ook nog eens dat het lakje een Sparkle Sand Effect heeft! Ik ben echt gek op lakjes met Liquid Sand! 

IMG_7871IMG_7869

Het lakje is in een zacht/warm roze kleur met donker roze, bijna rode, glitter erdoorheen. Toen ik Hello Rosy op mijn nagels aanbracht was ik helemaal verbaast! Wat een onwijs mooie lak is dit. Niet al te veel glitters en ook niet al te mat, kortom: ik houd van dit lakje! Mocht je het nagellakje toch iets te mat vinden en wil je toch wat meer sparkle? Doe er dan een topcoat overheen. Hierdoor gaat wel het Liquid Sand effect weg, maar gaan je nagels wel meer glimmen en gaat de lak op je nagels langer mee!

IMG_7873

Het lakje is heel makkelijk en soepel aan te brengen op de nagels. De lak is te dekken in twee lagen. De houdbaarheid is daar in tegen ietsjes minder, de lak bleef bij mij ongeveer 2 dagen zitten, daarna begon hij lichtelijk af te brokkelen. Ik ben heel tevreden over de kleur en het effect van dit lakje, jammer dat hij niet zo heel lang blijft zitten. Ik geef dit lakje een 8!

Essence Hello Rosy is te koop bij de Kruidvat en kost: €1,59

 

Liefs

Melissa x.

3 gedachtes op “Review: Essence Hello Rosy”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *