Dubbelfrisss TeamGirlsss VS TeamBoysss.

IMG_8172

Hoi allemaal,

Wat een lekker weer is het vandaag! Bij dit warme weer hoort natuurlijk goed drinken. Sinds begin April liggen 2 nieuwe smaken van Dubbelfrisss in de winkel. Één smaak + verpakking die is gemaakt door allemaal jongens, genaamd Berry Burst een drankje van rode kersen en zwarte bessen. En ook één smaak + verpakking die is gemaakt door allemaal meiden, genaamd Hippe Peer + Happy Kiwi. Je raad het al gemaakt met peer en kiwi.
IMG_8164
Ik heb allebei de drankjes meerdere malen geprobeerd maar mijn voorkeur gaat echt uit naar het meisjes drankje (TEAM GIRLS!). Dit is een heel lekker fris drankje. Ook staat er op de zijkant nog een drankje die je zelf kan maken met het dubbelfiss drankje. Ik heb dit drankje even uitgeprobeerd en dit is echt heel erg lekker! Zo fris, heerlijk voor warme dagen als vandaag.
IMG_8165

Het jongens drankje daar in tegen vind ik al heel vies ruiken als hij in mijn glas zit. Als ik er dan een slokje van neem is hij iets minder vies, maar vind ik hem niet lekker. Dit is geen drankje waar je even rustig bij gaat zitten in de tuin. Ik vind dit meer een drankje voor in de winter hij is niet zo lekker fris als de TeamGirlsss smaak. Ik ben dus zonder twijfel voor TeamGirlsss!!
IMG_8161

Heb jij de smaken al geprobeerd? Jou mening helpt namelijk om jou lievelings smaak in de winkel te houden. Welk drankje het meest verkocht word en de meeste stemmen krijgt blijft in de winkel en de andere smaak word niet meer verkocht. Elke week is er een Battle op deze site, op deze site kan je ook iedere dag één keer stemmen op jou favoriete smaak!

Wil jij net als ik dat TeamGirlsss in de winkel blijft liggen? Wacht dan niet te lang en stem op jou lievelings Smaak! (TEAMGIRLSS)

http://www.dubbelfrisss.nl/battle/stemmen

TEAMGIRLSSS:
Noel             Silke
Mirte       Larissa
Calinda      Nadie
Maaike      Jamie
Isa                Dide

Maddeleine

TEAMBOYSSS:
Bas             Pim
Max      Berend
Bas          Youri
Tijmen      Tom
Niek          Jorn

 

 

Liefs,

Melissa x.

4 gedachtes op “Dubbelfrisss TeamGirlsss VS TeamBoysss.”

  1. Hihi, ik heb ook meegedaan vanuit Dubbelfris aan deze actie. Ik ben natuurlijk ook TeamGirls! Zelfs zonder teamBoys te proeven hahaha

  2. Hihi, ik heb zelf ook meegedaan vanuit Dubbelfris voor deze actie. Tuurlijk ben ik Teamgirls, zelfs zonder teamboys te proeven =P

  3. Wat leuk ik zag ze laatst toevallig in de supermarkt staan maar ik durfde ze niet uit te proberen. Als ik er binnenkort eentje koop ga ik natuurlijk wel voor Team Girls! Haha.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *