Review: Saffron 12 Colours Matte Eye Shadow.

IMG_8202

 

Hoi allemaal,

Deze week was ik in de Big Bazar en kwam daar een mooi kleurrijk palette tegen met maar liefst 12 kleuren! Benieuwd naar het palette? Lees dan gauw verder. 

Zoals ik al zei was ik dus bij de Big Bazar en zoals altijd liep ik even naar de make-up afdeling. Ze hebben daar heel vaak leuke actie van bekende merken. Ook hebben ze altijd wel een paar budget merken liggen, maar het komt niet heel vaak voor dat ze palette’s hebben. Toen ik deze zag was ik meteen heel enthousiast. Ze hadden 3 verschillende palette’s zoals deze, met allemaal verschillende kleuren. Het was voor mij dus moeilijk kiezen welke ik mee zou nemen. Uiteindelijk heb ik gekozen voor palette nummer 01. Het palette is een beetje een mix tussen echte felle kleuren en toch ook wat  rustigere kleuren vergeleken met de anderen palette’s. Vooral de roze en paarse kleuren ben ik erg benieuwd naar!

IMG_8204IMG_8205

Het doosje komt ik een makkelijke ‘ik ga op reis en neem mee’ verpakking, Heel erg praktisch. In het doosje zit een spons-applicator waar ik persoonlijk niet zo’n fan van ben. Maar ik heb vast nog wel ergens een klein kwastje liggen die ik er eventueel in kan doen als hij mee gaat op reis. Wat ook heel fijn is aan dit palette: er zit achter op het doosje een spiegel! Zo hoef je niet nog eens apart een spiegeltje mee te nemen. Hebben ze goed over nagedacht! Dan is het nu tijd om de kleuren te swatchen en aan jullie te laten zien.

IMG_8206

De eerste 6 kleuren zijn eigenlijk allemaal roos en paars tinten. Er zit één zacht blauwe kleur bij. Stuk voor stuk allemaal erg mooie kleuren. De pigmentatie van deze kleuren zijn ook heel erg goed. Ik heb bij alle kleuren, behalve de lichtblauwe, mijn vinger maar een keer over mijn arm gestreken. Omdat mijn huid heel licht is van zichzelf pakt de lichtblauw iets minder, maar verder is het een hele mooie kleur!

IMG_9102

Dit zijn de andere 6 kleuren. De wat koudere kleuren. Stuk voor stuk allemaal ook weer erg mooi. Wederom is de pigmentatie bij deze kleuren ook weer heel goed. Uiteraard is de witte kleur wat minder te zien, maar ook van de witte is de pigmentatie prima! Ik ben heel erg tevreden over dit palette en ik kan niet wachten om er allemaal looks mee te maken!

 

Dit palette is te koop bij Big Bazar en kost €2,79

 

Liefs,

Melissa x.

9 gedachtes op “Review: Saffron 12 Colours Matte Eye Shadow.”

    1. Met De spons-applicator kan je niet blenden, althans niet makkelijk. Met een blending kwast kan je makkelijker je oog make-up in elkaar over laten lopen.

  1. Pingback: Review: La Femme 12 colours Pearl Eyeshadow | Beautylisz

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *