#OOTD Green and Gold

IMG_9281

Hoi allemaal, ik vond dat het weer tijd werd voor een outfit of the day post. Het is namelijk alweer eventjes geleden. En wat is nou beter dan het te doen op z’on dag als deze! Wat een heerlijk weer is het vandaag (wel een tikkeltje benauwd) maar daar komen we wel overheen.

IMG_9268

Omdat het zo warm is vandaag is mijn outfit eigenlijk heel simpel en luchtig. Ik heb gekozen voor een blauw/groene playsuit met gouden details die ik van mijn moeder heb gekregen. Ik ben er echt heel blij mee, want hij zit heerlijk voor deze dagen! Krijg er bijna een pyjama gevoel bij, haha. Mijn schoenen zijn lichtbruin en matchen met het goud. Het zijn sandalen met een sleehak, wat heerlijk loopt!

IMG_9291 IMG_9310 IMG_9318

Mijn make-up heb ik bij mijn ogen vooral groen gedaan en verder heb ik fel roze lippen. Ik ben heel blij met het resultaat. En wat ben ik weg van mijn nieuwe oorbellen! Ik kan ze helaas niet vaak in omdat mijn oren daar niet tegen kunnen, maar ik vind ze zo ontzettend leuk!  Mijn ketting heb ik iets rustiger gelaten, ik was bang dat het anders teveel werd.

Playsuit – M&V €20,00
Oorbellen – Beautiful Bijoux €4,95
Ketting – Beauiful Bijoux €3,95
Schoenen – Parasion €10,00

Dit is mijn outfit van vandaag, ik hoop dat jullie deze post leuk vinden! Sorry dat de foto’ s er een beetje pixelig uitzien op mijn blog. Ik heb geen idee waardoor dat komt en hoe ik het kan veranderen. Wel weet ik dat als je op de foto’s klik je de goede kwaliteit te zien krijgt!

Liefs,

Melissa x.

7 gedachtes op “#OOTD Green and Gold”

  1. Wat een supermooie outfit! heel leuk! Ik heb eens gelezen dat als je snel last krijgt van oorbellen je de haakjes voor in je oren moet insmeren met vaseline maar of het werkt zou ik niet weten 😛 ze zijn heel leuk in ieder geval!

  2. Pingback: My Week In Pictures #27 | Beautylisz

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *