Review: Robijn Zwitsal wasverzachter, wasmiddel en geurbuiltjes.

IMG_9106

Hoi allemaal, een tijd geleden vroeg Robijn aan de fans welke geur zij graag in de winkels zouden willen zien liggen. Robijn heeft toen massaal allemaal berichten gekregen dat de fans graag de Zwitsal geur zouden willen hebben. Toen ik hoorde dat de Zwitsal geur ook daadwerkelijk echt in de winkels kwam te liggen stonden mijn oren op gespitst! Het lijkt mij heerlijk als mijn beddengoed en handdoeken naar de geur van Zwitsal ruiken. Of ik wil dat mijn kleding er naar ruikt weet ik nog niet zojuist, maar het is het proberen waard! De lijn bestaat uit een wasmiddel, wasverzachter en geurbuiltjes.

IMG_8190

De wasmiddel, wasverzachter en geurbuiltjes komen in de vertrouwde verpakking van Robijn. Wat wel heel prettig is, is dat hij door de welbekende ‘Zwitsal gele kleur’ heel herkenbaar is. Op iedere verpakking is het Robijn beertje en Zwitsal babytje te vinden, wat is ook erg leuk is. De fles moet volgens de verpakking 20 wassen kunnen draaien. De wasmiddel is voor kleur en bonte was te gebruiken. Als ik de wasmiddel opendoe krijg ik meteen de heerlijke geur van Zwitsal in mijn neus. Bij de wasverzachter is dit anders: hier ruik ik de Zwitsal geur iets verder weg. Ik ruik namelijk ook wat andere frisse geuren die ik op dit moment niet echt kan herkennen.

IMG_9107

Ik heb al meerdere keren was gedraaid met de Zwitsal wasmiddel en wasverzachter en ik ben er echt heel tevreden over. Alles rook heerlijk naar Zwitsal en de geur blijft ook nog eens aardig lang hangen, yes! Mijn dekbed rook na 4 dagen nog steeds sterk naar Zwitsal. Mijn handdoeken na 2 keer gebruiken ook. Heerlijk, daar word ik vrolijk van. Als je de wasverzachter erbij gebruikt zorgt dat voor net iets meer Zwitsal geur, maar ook voor onwijs zachte handdoeken! Kleding was ik er liever niet in. Ik doe meestal toch een geurtje op, dus hoef ik geen speciale geur aan mijn kleding te hebben. Voor wasjes van kinderkleding is het wel weer heel lekker denk ik. Ik heb het nog niet geprobeerd, maar ga eens vragen aan mijn moeder of ze de kleding van Indy (mijn zusje) ermee kan wassen.

IMG_8191

De geurbuiltjes zien er ook heel leuk uit. Als je de verpakking open maakt zitten er 3 geurbuiltjes in met een plasticje eromheen. Als je het zakje uit het plastic haalt ruik je meteen de overheerlijke Zwitsal geur. Je kan het geurbuiltje op je kleding leggen, ertussen doen of hem ophangen aan je kledinghanger doormiddel van het kleine gaatje dat in het zakje is gemaakt.

Ik ben zeer tevreden met de Robijn Zwitsal lijn. Ben heel tevreden over het resultaat. Ik ga ze nog lang gebruiken denk ik! Mijn geurbuiltjes leg ik zo lekker bij m’n beddengoed en handdoeken. Ik geef dit product een dikke tien!

De Robijn Zwitsal lijn zijn bijna in iedere supermarkt te koop. Ik heb ze al gezien bij Albert Hein en de Deka Markt.

Liefs,

Melissa x.

4 gedachtes op “Review: Robijn Zwitsal wasverzachter, wasmiddel en geurbuiltjes.”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *