Colbie Caillat – Try

Hoi allemaal, Ik wilde nog eventjes een post doen want ik vind dat iedereen deze eventjes moet zien. Dit is de nieuwste clip van Singer/Songwriter Colbie Caillat. Ik vind het een onwijs mooi nummer. En de clip spreekt mij ook erg aan. De clip begint met allemaal vrouwen icl. Colbie die hun opgemaakt hebben, verder in het nummer halen de stukje voor stukje hun make-up en of pruik af. Uiteindelijk zijn ze allemaal helemaal naturel. Erg mooi om te zien. Ze zien er ook allemaal stuk voor stuk uit als naturel beauty’s! 

Ik vind het echt heel schokkend om te lezen in de reacties onder de video dat velen niet zonder make-up naar buiten durven. Het is absoluut niet schrikbarend als je een keer geen make-up op heb, natuurlijk ziet het er in het begin een beetje raar uit en moet je er aan wennen, maar geloof me, na een paar keer doen is het al een stuk gemakkelijker en voel je je er ook beter door. Ik vind altijd dat mensen je moeten nemen zoals je bent, dus je ook moeten accepteren zonder make-up. Ik hou ontzettend veel van beauty en vind het leuk om me op te maken, maar ik heb er ook regelmatig dagen tussen zitten dat ik helemaal geen make-up draag. en eerlijk gezegd voelt dat heerlijk!

IMG_2303

Dit ben ik zonder Make-Up.

Wat is jullie mening over dragen van make-up: kunnen jullie echt niet zonder? Of gaan jullie net als ik heel makkelijk de deur uit zonder make-up?

Liefs,

Melissa x.

3 gedachtes op “Colbie Caillat – Try”

 1. Een heel mooi nummer met een enorm mooi verhaal erachter! Voor mij persoonlijk vind ik het totaal geen probleem om zonder make-up de deur uit te gaan. Natural beauty komt van binnen uit!

  Liefs

 2. Mooie clip!

  Enige make up dat ik draag is mascara. En kan me echt irriteren aan mensen die niet zonder make up naar buiten durven.. Alsof je “lelijker” bent zonder make up… Deze clip zegt genoeg. 🙂

  Opmaken kan leuk zijn, maar er zit toch een verschil tussen opmaken en plamuren. De meeste meiden vergeten dat en zien er nog net niet als een clown. 😮

  Keep up your nice blog ! ^^

  x. Denise

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *