#FOTD Natural Look

IMG_9126

Hoi allemaal, Vandaag heb ik een Face Of Today voor jullie. Het is vandaag een warme dag, dus het heb ik het lekker naturel gehouden.  Ik ben begonnen met de basis, hier gebruik ik de Catrice Photo Finish 18h Liquid Foundation voor. Een mooi dekkende foundation en de perfecte kleur voor mijn huid. ik heb namelijk een hele lichte, bijna witte, huid en het is heel lastig om daar een goede kleur foundation voor te vinden. Onder mijn ogen heb ik de Catrice Concealer gedaan in kleur 010. Hierna heb ik mijn hele gezicht af gepoederd met de Essence Mattifying Compact Powder in 010. Voor mijn wenkbrauwen heb ik de lichte kleur van de Catrice wenkbrauw poeder gebruik om ze wat in te vullen. En als laatste heb ik wat Blush aangebracht op mijn slapen en appeltjes van mijn wangen. hiervoor gebruikte ik Hema Blush Wet&Dry 01.

IMG_9138

Voor de ogen ben ik begonnen met het aanbrengen van een Licht grijs/bruine oogschaduw van het All About Nude Palette van Essence. Dit heb ik gedaan over het gehele bewegend ooglid. Ook heb ik dit een beetje uitgeblend tot in de arcadeboog. Daarna heb ik de lichtste kleur van het palette gebruikt als highlighter, die heb ik aangebracht in de binnenste ooghoek en op mijn wenkbrauwbot.  Hierna heb ik de donker grijs/bruine kleur van het palette gepakt en heb ik die in mijn arcadeboog en buitenste ooghoek aangebracht. Als laatste heb ik een dun randje eyeliner aangebracht en wat mascara op gedaan.

IMG_9142

Voor de lippen heb ik een Koraal achtige kleur gekozen: de Essence 01 Coral Calling. En daarop de  Catrice Infinite Shine Lip Gloss in de kleur 060 Pink Up Your Life. Echt een hele mooie lipgloss die ik erg vaak draag.

Gebruikt voor deze look:
Catrice Photo Finish 18h Liquid Foundation kleur 010 Sand Beige.
Eccense Mattifuing Compact Powder kleur 10 Light Beige.
Hema Blush Wet&Dry kleur 01.
Eccence All About Nude Palette kleuren Links boven, Rechts boven en Onder in het midden.
Catrice Liquid Liner Waterproof kleur 010 Don’t Leave Me!
L’Oréal Paris Miss Manga Mascara.
Essence I Love Extreme Volume Mascara.
Essence Lipstick kleur 01 Coral Calling.
Catrice Infinite Shine Lipgloss kleur 060 Pink Up Your Life.

Dit was mijn look voor vandaag. Wat vinden jullie van deze look?

Liefs,

Melissa x.

4 gedachtes op “#FOTD Natural Look”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *