Review: O.P.I Nagellak van de Big Bazar.

IMG_9171

Hoi allemaal, ik kwam net tijdens het boodschappen doen bij de Big Bazar tot mijn verbazing O.P.I nagellakjes tegen, Wauw! Ik heb 3 kleuren meegenomen en die ga ik voor jullie testen. Dit is overigens de eerste keer dat ik O.P.I lakjes heb gekocht en uitprobeer. Ik vond ze altijd veelste duur, maar door deze actie van Big Bazar kon ik ze niet laten liggen!

IMG_9188

Het eerste lakje heet: In The Clouds, dit is een heel mooi parelmoer wit lakje. Hij dekt jammer genoeg niet zo heel goed, ik moest 3 lagen aanbrengen wilde ik mijn hele nagels dekken en dan nog schijnt hij ietwat door. Persoonlijk hou ik daar niet echt van, maar ondanks dat vind ik het wel een mooi lakje. Misschien dat ik hem mooier vind op mijn teennagels.

IMG_9190

Het tweede lakje heet: Dinner At Sunset. Dit is een koraal kleurig Nagellakje, en ik vind deze echt onwijs mooi! Hij dekt met maar liefst één laagje, wauw. Doordat je maar een laagje nodig hebt droogt hij ook binnen no time. Echt een aanrader dit lakje!

IMG_9198

Het derde en laatste lakje heet: You Glitter Be Good To Me. Deze lak komt uit de O.P.I Pink Of Hearts 2012 set. Het is een glitter lakje Met een zand kleurige en paars kleurige glitter. Ik heb hem hier gebruikt als topcoat maar als enige lak kan hij ook makkelijk. Hij is echt heel mooi! Je kan hem ook met veel combineren en ik heb ook al vele ideetjes, ja ik ben blij met deze lak.

Ik ben heel blij met mijn aankopen bij de Big Bazar, vooral omdat ik totaal niet had verwacht daar O.P.I lakjes te vinden. Als ik moest kiezen tussen welke ik het leukste vind is dit mijn keuze:
1. Dinner At Sunset.
2. You Glitter Be Good To Me.
3. In The Clouds.

De Nagellakjes zijn te koop bij de Big Bazar voor €3,99 per stuk.

Liefs,

Melissa x.

6 gedachtes op “Review: O.P.I Nagellak van de Big Bazar.”

  1. Pingback: Beauty Sales For This Week | Only In The Netherlands | Beautylisz

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *