UNDRESS ME

Hoi allemaal, dit filmpje is het vervolg van FIRST KISS gemaakt door Tatia Pilieva. Wederom is dit een prachtige video en een mooi concept. 

Tatia Pilieva heeft weer 20 onbekenden gevraagd of zij elkaar wilden uitkleden en dan uiteindelijk in bed willen gaan liggen. Net als in FIRST KISS heeft ze jongeren en ouderen, zowel van verschillend als van hetzelfde geslacht, tegenover elkaar gezet, wat een mooi contrast geeft. je ziet dat ze eerst allemaal wat onwennig zijn. Maar naarmate de kleren bijna uit zijn is dat verdwenen en is er een totaal andere sfeer! Ik vind dit erg leuk om te zien en hou hier wel van.

 

Benieuwd wat ik over de FIRST KISS video schreef? bekijk het hier: x.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *