Trailer Fifty Shades Of Grey

Hoi allemaal! Afgelopen donderdag kwam deze adembenemende trailer uit! Toen ik hoorde dat ze de boeken van E.L James gingen verfilmen had ik er een hard hoofd in. De vraag hoe gaan ze de boeken in hemelsnaam mooi op beeld zetten zonder er een pornofilm van te maken schoot door mijn hoofd. Toen ik las op Filmtotaal dat ze geen sexscene’s in de film zouden gaan doen verloor ik de hoop in deze film. Dat word niks zei ik nog tegen mijn vriend. De acteurs die ze hadden uitgekozen kon ik ook absoluut niet plaatsen. Vooral Jamie Jornan zag ik niet echt aan als een Christian Grey. Maar niets is minder waar, toen ik de trailer bekeek dacht ik in het begin: Dit word niks. Maar vanaf 0:50 was ik verkocht! Wat een ongelofelijk mooie en pakkende trailer. Ik begrijp nu helemaal hoe ze de film in beeld willen brengen en kan absoluut niet wachten tot hij op het witte doek verschijnt! MR. Grey kan ik nog niet helemaal inkomen maar zodra er meerdere trailers uitkomen moet dat plaatje denk ik ook wel gaan kloppen!

En er is nog meer nieuws! Ik las vorige week ook op Filmtotaal dat als deze film goed bezocht word in de bioscopen dat ze er een 3 luik van gaan maken. Voor elk boek één film dus. Ik zeg doen!

Voor dat hij op het witte doek verschijnt duurt het nog wel eventjes, dit is namelijk pas op valentijnsdag 2015. Ondertussen dat we daar met ze allen op wachten ga ik nog maar eens op mijn gemak de boeken lezen.

Wat vinden jullie van de trailer? Kunnen jullie ook niet wachten tot de film uit is, of vind je het allemaal maar walgelijk?

Liefs,

Melissa x.

1 gedachte op “Trailer Fifty Shades Of Grey”

  1. beautyflame2013

    Ik ben heel benieuwd naar de film. Jamie dorman was in Once Upon A Time (de serie) echt een hottie dus opzich kan ik me wel gaan verplaatsen. Maar het was niet de eerste naam waaraan ik dacht voor de rol van mr Grey.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *