Review: La Femme 12 colours Pearl Eyeshadow

IMG_9765 final

Hoi allemaal, Het filmen is weer voorbij, bijna alles staat erop en ik kan niet wachten tot hij helemaal af is. In de tijd dat we aan het filmen waren heb ik niet heel veel tijd gehad voor mijn blog. Sorry daarvoor! Ik ben weer helemaal terug en heb vandaag meteen weer een leuke review voor jullie!

Sinds ik het kleuren palette zag bij Big Bazar waar ik ook een IMG_9766 final

De verpakking vind ik ook erg mooi en makkelijk mee te nemen op reis. De sponsapplicator ben ik niet zo’n fan van. Maar die kun je natuurlijk altijd vervangen voor een kwast. Ben heel benieuwd wat de pigmentatie is van het palette. We gaan het snel testen!

IMG_9767 final

Dit zijn de eerste 3 kleuren op het palette, de groene en de blauwe springen er voor mij echt uit. Die vind ik echt onwijs mooi. Kwa pigmentatie zit het ook wel goed, Ik ben enthousiast!

IMG_9769 final

Dit zijn de onderste 6 shadows. Ze zijn over het algemeen wat donkerder. Maar de pigmentatie is weer erg goed! Wat ik wel wat jammer vind aan dit palette, er zitten 3 bijna dezelfde kleur bruin/goud in, ik had hier liever wat andere kleuren bij gezien.

IMG_0175 Final

 

Het palette is te koop bij de Big Bazar en kost €2,65

 

Liefs

Melissa x.

3 gedachtes op “Review: La Femme 12 colours Pearl Eyeshadow”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *