Review: Calico Nail Polish Remover Pads

pakje

Hoi allemaal, Het weekend is alweer bijna voorbij, maar we kunnen er nog een paar uurtjes van genieten! Ik heb vandaag een review over het product hierboven: Calico Nail Polish Remover Pads. Dit product zat onlangs in de Prettybox van deze maand en ik ben stiekem toch wel heel benieuwd naar dit product. Ik gebruik eigenlijk altijd een gewone nagellak remover van de Kruitvat met wat watten schijfjes. Ben benieuwd hoe goed dit product werkt.

uit doos

Er zitten 6 pads in een doosje. Ze zijn allemaal nog eens apart verpakt, wat wel prettig is. De verpakking vind ik erg leuk: beetje ‘Old School Style’, leuk gedaan! De pads zijn zonder aceton en zijn voedend voor je nagels en nagelriemen. Ze zijn te gebruiken voor je handen en voor je voeten.

uitgepakt vilt

Als ik de verpakking open maak komt er een vochtig schuur viltje uit, hij is goed vochtig en de geur is heel sterk.  Slaat meteen aan op mijn hoofd, haha!

nagels egaalnaturel nagles

Om de nagellak eraf te halen druk ik eerst de pad een paar seconden op mijn nagel. Daarna veeg ik de nagellak eraf. Dat gaat bijzonder makkelijk en snel! 1 pad is voldoende voor 2 handen. Nou is de vraag of de pad ook goed werkt met een glitter of sand lakje. We gaan het zien.

hand glitterhand glitter af

Zoals je ziet is het me niet gelukt om 1 hand eraf te krijgen. Met 1 pad lukt het me nog net om 4 nagels schoon te maken. Voor glitter lak is hij dus niet handig.

Ik ben erg tevreden over deze nail polish remover pads als het om neutrale nagellak gaat, de pads werken erg snel en het gaat er gemakkelijk af. Voor glitter nagellak zou ik ze niet aanraden. Het lukt wel om alles eraf te halen maar dan heb je meteen 2 of meerdere pads nodig en daar vind ik ze net iets te duur voor. Of ik ze zou gaan kopen? Ja ik vind ze vooral makkelijk om mee te nemen op reis of om standaard in mijn tas te hebben. Je weet maar nooit wanneer je er eentje nodig hebt.

De Calico Nail Polish Remover pads kosten ongeveer 2,50 en zijn te vinden op Amazone, Ebay en Blushcosmetics.com

Liefs,

Melissa x.

3 gedachtes op “Review: Calico Nail Polish Remover Pads”

  1. Lijken me erg handig! Heb laatst bij de drogist ook van dit soort pads gezien, maar twijfelde toch net te veel, wellicht dat ik ze binnenkort toch ga kopen 😉

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *