My Week In Pictures #30

IMG_2402

 

Hoi allemaal, het is weer tijd voor een nieuwe My Week In Pictures! Afgelopen week was aardig druk, veel leuke dingen gedaan. kijk snel verder. 

Maandag heb ik voor het eerst mijn studio uitgeprobeerd. En het bevalt me heel goed! Woensdag voor het eerst een shoot gedaan voor de posters van de short film Line of Fire van mijn vriend wat ik erg tof vond!

IMG_2406

 

Dinsdag hadden we de 4e filmdag van Line of Fire in De Lichtfabriek. Het was een ongelofelijk mooie locatie. Alles verliep goed en hebben met ze allen een mooie dag gehad.

Cast And Crew Final

 

Woensdag was de 5e en laatste officiële filmdag. Het waren een paar mooie en gezellige dagen. Veel gelachen maar ook veel geleerd! Mochten jullie het achter de schermen filmpje nog willen zien dan kan dat IMG_2414

 

Vrijdag waren Anthony en ik 21 maandjes samen! Dat hebben we natuurlijk gevierd met een stukje taart, nohm nohm.

IMG_2423

 

Zaterdag heb ik samen met Anthony een filmpje opgenomen die deze vrijdag online komt! Jullie mogen raden wat voor filmpje wij hebben opgenomen.

IMG_2422

 

Een week lang hebben wij op de katten gepast van een kennis van ons! Dit is niet een van de katten maar een kat die bij hun altijd in de tuin liep en wat een lieve kat was dit zeg! Anthony was helemaal verliefd en wilde hem graag meenemen naar huis! Zondag was de laatste dag dat we daar heen gingen en hebben we meteen afscheid genomen van de kat, als aandenken wilde Anthony nog een foto!

 

Dat was het weer voor deze week! hoe was jullie week?

Oh en ik had nog een vraagje, hebben jullie wat ideetjes over wat jullie graag zien op Beautylisz? Dat kan een artikel zijn maar natuurlijk ook een video!

 

Liefs,

Melissa x.

5 gedachtes op “My Week In Pictures #30”

  1. Pingback: Week overzicht #1 | Beautylisz

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *