OOTD: Maxidress

Maxidress 1Hello guys! Ik vond dat het een aardige tijd geleden was dat ik een OOTD post online zette. Dat kan natuurlijk niet. Nu heb ik de afgelopen tijd lekker geshopt en deze maxidress is een van de nieuwe items die ik heb gescoord! Kijk gauw verder.

maxidress 4maxidress 5maxidress 3Het is vandaag lekker weer dus ben ik voor een zomerse look gegaan. Dit is eigenlijk de eerste keer dat ik een maxidress aan heb, ik dacht altijd dat ik verzoop in zo’n jurk omdat ik zo dun ben. Gelukkig valt dat allemaal reuze mee! Ik ben erg blij dat ik er toch uiteindelijk een heb gekocht. Zoals je ziet is de kleur Neon/Zalm roze wat ik een ontzettend mooie kleur vind. Bij deze jurk heb ik gekozen voor een bruine tas en bruine schoenen. Ik heb gekozen voor een grote en opvallende statement ketting, Ik vind hem echt heel mooi! Als laatste moet je natuurlijk wel je ogen beschermen tegen de zon. De zonnebril is rond en heeft gouden details. Deze heb ik ook nieuw en ben er helemaal weg van!

—————————————————————————————————————————————

Maxidress – Boohoo
Tas – H&M
Schoenen – bij een boetiek in Maastricht.
Ketting – Beautiful bijoux.
Zonnebril – Boohoo

—————————————————————————————————————————————-

Liefs,

Melissa x.

16 gedachtes op “OOTD: Maxidress”

  1. Pingback: Week overzicht #2 | Beautylisz

  2. Heel leuk jurkje en schoenen. De roze kleur staat jou heel mooi :-). Dankjewel voor het volgen op Bloglovin! ๐Ÿ™‚

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *