Review: Sally Hansen Cuticle Massage Cream.

1Hoi allemaal, vandaag review ik weer een product uit de Prettybox van juni. Dit is de Sally Hansen Cuticle Massage Cream. Deze crème zorgt voor diepe hydratatie van de nagelriemen. Hij zorgt ervoor dat je ruwe en gespleten nagelriemen verdwijnen. Smeer deze crème elke nacht op je nagelriemen en het zorgt voor een verbeterde bloedcirculatie en stimulering van de nagelgroei. 

3

De verpakking is klein en rond. En de crème voelt heerlijk aan. Ik gebruik de crème nu ongeveer een week iedere nacht op 1 hand zodat ik het verschil kon voelen. Helaas ben ik niet zo heel erg tevreden over de werking, ik voel bijna geen verschil. Hij maakt de huid ietsjes zachter maar voor mij niet genoeg. Mijn nagelriemen voelen nog ietwat droog aan. Ook is de crème wat moeilijk uit het potje te krijgen en duurt het wat lang voordat hij is ingetrokken. Wel is het een handig potje om mee te nemen in je tas of op vakantie.

 

De Sally Hansen Cuticle Massage Cream is te koop bij: Ebay.

 

Liefs,

Melissa x.

4 gedachtes op “Review: Sally Hansen Cuticle Massage Cream.”

  1. Pingback: Week overzicht #2 | Beautylisz

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *