Video: Back To School DIY’s With Beautylisz

Hoi allemaal, het is weer vrijdag dus vandaag een filmpje! Het is weer of weer bijna tijd om terug naar school te gaan en vandaar dat deze video in het teken staat van Back To School! Ik ga jullie een paar DIY’s laten zien voor je schriften en poloden. Alle spullen die ik gebruik in deze video komen bij de Hema of Pippoos vandaan. Mog je een van deze creaties namaken stuur me dan een foto met de #BacktoschoolwithBeautylisz dan kan ik ze allemaal bekijken!  Ik hoop dat jullie deze video leuk vinden, like de video als je hem leuk vond en abonneer op mijn kanaal als je meer wild zien.

Tot de volgende keer!

Liefs,

Melissa x.

7 gedachtes op “Video: Back To School DIY’s With Beautylisz”

  1. Pingback: Week overzicht #2 | Beautylisz

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *