My Week In Pictures #32

Hoi allemaal, het is weer tijd voor wat foto’s! Afgelopen week hebben we weer gefilmd, ben ik een dagje naar Amsterdam geweest en hebben we nieuwe vissen gekocht! Bekijk het hieronder.

IMG_2463Dinsdag was de allerlaatste filmdag voor Line of Fire ( de short film van mijn vriend ). Het was weer erg gezellig en verliep allemaal erg goed! alles staat er nu op en mijn vriend is alweer druk aan het monteren!

IMG_2470
Woendag heb ik mijn allereerste Back To School DIY video opgenomen! Ik vond het ontzettend leuk om te doen en ben zeer tevreden over het resultaat van de video. Als je de video nog niet gezien hebt kun je die hier nog bekijken: https://www.youtube.com/watch?v=vHt2NuPTd1MIMG_2473

Donderdag Heb ik nog het laatste stukje gefilmd voor het Back to School Diy filmpje. Ik vind de schriften echt heel leuk geworden en ga ze zeker gebruiken als ik weer naar school ga. En anders gewoon voor to do lijstjes of notitie’s. ze zijn to cute!

IMG_2481
Ja alle guppy’s zijn verdwenen dus hebben mijn ouders er twee nieuwe in gedaan dit keer hebben ze gekozen voor goudvissen. Ik vind ze wel grappig!

IMG_2476
Zaterdag zijn ik en mijn vriend een dagje naar Amsterdam geweest om een kijkje te nemen bij de Marc Jacobs pop-up store en een bezoekje te brengen aan FOAM Amsterdam! Het was een zeer geslaagde dag. voor een volledig artikel over deze dag klik hier: foto

Zondag heb ik het eerste hoofdstuk van The Fault In Our Stars gelezen. Het engels is toch nog een beetje moeilijk te volgen voor mij hier en daar wat moeilijke woorden waar ik de betekening niet van weet. maar opzicht snap ik het verhaal tot nu toe nog wel! Het is een goede oefening voor me 🙂

Hebben jullie het boek al gelezen? welk boek van John Green raden jullie mij aan hierna te lezen?

Liefs,

Melissa x.

 

5 gedachtes op “My Week In Pictures #32”

  1. Pingback: Week overzicht #3 | Beautylisz

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *