#OOTD Sportive Boyfriend.

1Hoi allemaal! Ik heb vandaag voor jullie een outfit of the day van mijn vriend. Het zonnetje vandaag was er vanmiddag eventjes en we besloten meteen naar buiten te gaan om foto’s te maken. Ook hebben we samen nog even een beetje gevoetbald (voor zo ver ik dat kan). Helaas regent het nu alweer en is het aardig donker en koud, meehh.

234Hij is helemaal blij met z’n nieuwe shirt die we samen hebben uitgekozen, zelfs zo blij dat hij hetzelfde shirt in meerdere kleuren wilt gaan kopen! De broek is een van mijn favoriete, hij staat hem zo goed. Verder heeft hij gewoon z’n grijze sneaker aan die ik ook erg tof vind! Ook heeft hij zijn zonnebril meegenomen tegen de zon. Echter heeft hij hem niet echt gebruikt omdat we gingen voetballen en na het voetballen de zon alweer weg was en het begon te regenen, haha. Ik vind de zonnebril wel een leuk detail moet ik zeggen. Verder heeft hij nog zijn bekende horloge en ringen om die ik ook erg mooi blijf vinden.

———————————————————————————————————————————–

Shirt – H&M
Broek – Gekregen
Schoenen – Sneakers(winkel)
Horloge – Lucardi
Ring – Lucardi

————————————————————————————————————————————-

Wat vinden jullie van het shirt?

 

Liefs

Melissa x.

PS. Er loop op dit moment een winactie voor de Marc Jacobs Daisy Mini’s. Meedoen?

Berichtnavigatie

7 gedachtes op “#OOTD Sportive Boyfriend.”

  1. Pingback: Week overzicht #3 | Beautylisz

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *