Review: Tangle Teezer.

1Hoi allemaal, kennen jullie de Tangle Teezer al? Deze raar gevormde borstel (Borstel? Ja echt!) is ontworpen in Engeland door Shaun Pulfrey. Het idee achter deze borstel is dat je makkelijk je haar door kan kammen zonder dat het al te veel pijn doet. Ik denk dat wij meiden het allemaal wel kennen. Aan het einde van de dag je haar vol met allemaal klitten.. erg vervelend. Ik hoorde veel van mensen dat er een giganstsche klit achter in mijn nek zat, voorral als ik een sjaal om had gehad. Met de Tangle Teezer moet dit verleden tijd zijn.

2De borstel ziet er totaal niet uit als een borstel en toch vind ik dat hij er leuk uit ziet. Ik heb gekozen voor de kleuren paars en roze maar je hebt hem nog in een aantal anderen kleuren en maten. Wat me wel opvalt is dat hij lekker licht is en dus ook makkelijk mee te nemen is. Dit is trouwens de originele. Zoals ik al zei heeft hij een beetje een gekke vorm, de ‘haartjes’ zijn van rubber en zijn verdeeld in lange en korte haartjes. De vorm is zo ontworpen zodat hij lekker in de hand ligt, echter is hij wel alleen nog voor rechtshandige. Maar hij is ook makkelijk met je linker hand te gebruiken. De Tangle Teezer is tegen klitten en knopen in het haar. En voor zowel droog en nat haar, kroes, krul en stijl haar. Kortom voor ieder haar type. Hij is zo ontworpen zodat hij je haar niet beschadigd of laat afbreken.  Laten we hem gaan testen!

3
Dit is mijn haar in de ochtend als ik de dag ervoor een knot in heb gehad, de knot uit heb gedaan voor het slapen en vervolgens de hele nacht heb liggen draaien. Erg poeffy en ook vol met klitten. Dat willen we natuurlijk niet!

4Dit is mijn haar na het borstelen met de Tangle Teezer! Wat een ongelofelijk goed product! De borstel ging er zo soepel doorheen en deed amper pijn. Het voelt onwijs lekker op je hoofdhuid en door je haar. De borstel werkt idd net zo goed op nat haar dan op droog haar. Echter heb ik wel een klein minpuntje en dat is dat ik best dik haar heb en dat hij dus niet alles mee neemt en ik dus plukje voor plukje moet borstelen, opzicht vind ik dat niet zo’n ramp. Hij werkt namelijk verder prima en geeft een mooi resultaat!

Ik gebruik hem nu ongeveer een week en laatst was ik bij de schoonheidsspecialiste en die vroeg mij wat ik met mijn haar deed omdat het er zo mooi uit zag. Dus ik nadenken en verteld dat ik niks anders doe dan shampoo en crèmespoeling kwa verzorging. Totdat het me weer te binnen schoot dat ik sinds kort de Tangle Teezer gebruik. Ik heb hem natuurlijk meteen even aangeraden!

Ik ben er ontzettend blij mee! Klitten zijn bij mij verleden tijd. Ik zou hem zeker iedereen aanraden. Hij is te koop bij onder ander: Douglas, ASOS, en Boozyshop. De prijzen variëren van €10,00 tot €15,00

Ik hoop dat jullie wat aan deze review hadden!
Liefs,

Melissa x.

PS. Er loopt op dit moment een win actie voor Marc Jacobs mini’s.

Berichtnavigatie

13 gedachtes op “Review: Tangle Teezer.”

  1. Ik heb al zo veel positieve verhalen over de Tangle Teezer gehoord! Het is even een investering, maar dan heb je ook wat. Ik ga ‘m zeker aanschaffen!

  2. Pingback: Week overzicht #3 | Beautylisz

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *