Video: Back To School Outfit Idea’s.

Hoi allemaal, in deze video ga ik jullie wat inspiratie geven op het gebied van fashion. Kleding om aan te trekken naar school. Ik zag net pas dat ik lippenstift op mijn tanden heb zitten haha sorry daarvoor! aan het einde van de video zit ook nog een verassing! benieuwd wat het zal zijn? bekijk de video en kom er achter!

Ik hoop dat jullie de video leuk vonden! vergeet geen duimpje omhoog te doen en te abonneren op mijn kanaal:)

Bedankt voor het kijken,

Liefs,

Melissa x.

PS. Op dit moment loopt er een winactie voor de Marc Jacobs Mini’s.

Berichtnavigatie

1 gedachte op “Video: Back To School Outfit Idea’s.”

  1. Pingback: Week overzicht #3 | Beautylisz

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *