Review: Pupa Lasting Longer Nr.054 Rood

IMG_0600

Hoi allemaal! Hebben jullie allemaal een fijne zondag tot nu toe? Sommige zijn deze week alweer naar school gegaan en sommige gaan aankomende week weer voor het eerst. Hoe voelt dat? hebben jullie er een beetje zin in of totaal niet?

Voordat ik helemaal ga afdwalen over school heb ik vandaag een review voor jullie van een merk die de meesten wel kennen, maar dat op de een of andere manier toch niet echt veel aandacht krijgt. Ik ga jullie vandaag een review geven over de PUPA Lasting Longer Nagellak in de Kleur Nr.054 Rood.

IMG_0601

De Verpakking van de pupa nagellak potjes vind ik altijd erg mooi en strak vormgegeven. Wel zijn ze opvallend kleiner dan de ‘normale’ nagellak potjes. Eventueel dus makkelijk mee te nemen op reis. Zoals het nagellak potje al zegt moet hij gemiddeld langer blijven zitten dan een normale nagellak. Ik ga jullie precies vertellen wat ik van deze nagellak vind. Lees gauw verder!

IMG_0598Dit zijn mijn nagels als de nagellak erop zit. Het is een ontzettend mooie diep rode kleur. De nagellak dekt makkelijk in 1 laag, maar voor het beste resultaat raad ik toch twee lagen aan. De substantie is erg prettig mee te werken. Rood is niet echt een kleur die ik snel zou kiezen, maar deze vind ik wel heel erg mooi! De lak heeft ongeveer 3 tot 4 dagen mooi gezeten.

IMG_0596Na de vier dagen heb ik geprobeerd hem eraf te halen, wat altijd een klus is bij deze felle kleuren. Maar dat ging me op zich ook goed af! Ik vind het een hele fijne lak en ben benieuwd naar nog meer lakjes van PUPA!

 

PUPA lakjes zijn te koop bij schoonheidsspecialistes, onder andere in Haarlem bij: Royal Secret Cosmetics voor 6,95. Ook zijn ze online te vinden op www.pupa.nl

 

Liefs,

Melissa x.

PS. Op dit moment loopt er een winactie voor de Marc Jacobs Daisy Mini’s. Voor meer info 

Berichtnavigatie

4 gedachtes op “Review: Pupa Lasting Longer Nr.054 Rood”

  1. Pingback: Week overzicht #3 | Beautylisz

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *