My Week In Pictures #33

Hoi allemaal, weer een verse nieuwe week. Volgens mij zijn alle scholen inmiddels weer begonnen. Hoe bevalt het om weer terug in je ritme te zijn? Beetje zin in het komend schooljaar of ben je alweer toe aan vakantie?

MaandagMaandag: een tijdje geleden was ik bij de Hema en daar zag ik dit boekje! Ontzettend handig, zo houd ik makkelijk bij wat ik nog moet doen voor mijn blog en wat voor ideetjes ik nog heb. Als ik even niet weet wat voor post ik die dag kan doen kijk ik in het boekje en staan en heel veel ideetjes in. Ik heb hem al een tijdje geleden gekocht, maar nog niet aan jullie laten zien. Toch wilde ik dat nog even doen!

Dinsdag dinsdag 2

Dinsdag ben ik de hele dag bij de schoonheidsspecialiste geweest. Mijn vriend was daar in opdracht om een promovideo te maken en ik was mee als model voor de behandelingen! Ik heb een heerlijke massage, manicure, kleurbepaling en huidverzorgingsadvies gekregen. Mijn oma was ook model voor weer andere behandelingen. Met de lunch zijn ik en mijn oma lekker ergens gaan lunchen. Ik koos voor een carpaccio salade, hij was ontzettend lekker!

woensdagWoendag kwam mijn order binnen van Alice&Jo! Super blij met de spulletjes. Reviews komen snel online!

donderdagDonderdag ben ik weer eens voor het eerst sinds tijden wezen paard rijden! Lees mijn volledige ervaring hier: ZaterdagZaterdag deze super leuke unicorn Pillow Pet gekregen van lieffie! Ik ben er ontzettend blij mee! hij is zo lekker zacht 🙂

Zondag

 

Zondag heb ik de hele dag besteed aan Beautylisz. Lekker veel foto’s en filmpjes gemaakt. Ook wat voorgewerkt op de blog posts! Voelde wel even goed.

 

Dat was weer mijn week. Hebben jullie nog wat leuks gedaan afgelopen week?

 

Liefs,

Melissa x.

 

 

15 gedachtes op “My Week In Pictures #33”

  1. Pingback: Week overzicht #4 | Beautylisz

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *