Review: The Body Shop Almond Hand & Nail Cream

IMG_9324-2Hoi guys! Ik heb weer een review voor jullie. Een tijdje geleden heb ik de Almond hand en nail cream gekocht bij The Body Shop, sinds die tijd ben ik er helemaal verliefd op! Wat een heerlijk product is dit.

Deze vochtregulerende crème is voor je handen en nagels. Met zoete amandelolie geschikt voor iedere huid type. Hij trekt snel in en is geschikt voor iedere dag. De crème dient je handen, nagels en nagelriemen te verzorgen. Hij laat ze zacht en glad aanvoelen en zorgt ervoor dat je handen niet uitdrogen. Nou dit klinkt veel belovend toch? Maar is dat ook zo. Dat ga ik jullie vertellen!

ALLE INGREDIËNTEN
Aqua (water), Glycerin (glycerine), Cetearyl Alcohol, Prunus Amygdalus Dulcis Oil (zoete amandelolie), Butyrospermum Parkii (sheaboter), Ethylhexyl Palmitate, Myristyl Myristate, Propylene Glycol, Isopropyl Palmitate, Glycine Soja Oil (soja-olie), Ethylhexyl Stearate, Dimethicone, Benzyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Mel (honing), Panthenol, PEG-100 Stearate, Phenoxyethanol, Phenethyl Alcohol, Bertholletia Excelsa Seed Oil (paranotenolie), Xanthan Gum, Parfum, Caprylyl Glycol, Dicetyl Phosphate, Ceteth-10 Phosphate, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Hexyl Cinnamal, Sodium Hydroxide, Linalool, Squalane, Hydroxycitronellal, Limonene, Coumarin, Citric Acid (citroenzuur), kleurstof: CI 15985.IMG_9327
De vormgeving van de tube vind ik niet zo denderend. Maar de tube is wel makkelijk in gebruik! de laatste restjes krijg je er gemakkelijk uit. De crème heeft een dikke en stevige substantie, op de foto hierboven zie je hoeveel je nodig hebt voor beide handen en je nagels. Aardig weinig dus! De crème trekt lekker snel in. Daar ben ik erg tevreden over, ook ruikt de crème nog eens ontzettend lekker. Ik zou de hele dag wel kunnen smeren alleen al voor de geur, haha! Als het ingetrokken is, oh wat voelen je handen dan heerlijk aan zeg, echt onwijs zacht en glad! Na een paar dagen smeren merkte ik ook dat mijn nagelriemen er weer wat rustiger en mooier uitzagen. Kortom een hele goede crème. Ik ben verliefd! Als mijn tube op is haal ik zeker een nieuwe! Hij is je geld meer dan waard.

De créme is te koop in de winkel bij The Body Shop en online op http://www.thebodyshop.nl/bad-body/handen-voeten/almond-hand-nail-cream.aspx
30ML – €6,50
100ML – €13,00

Liefs,

Melissa x.

PS. Er loopt op dit moment een win-actie op Beautylisz voor meer info

Berichtnavigatie

5 gedachtes op “Review: The Body Shop Almond Hand & Nail Cream”

  1. Pingback: Week overzicht #4 | Beautylisz

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *