Shopblog: Pop-Up store Modemusthaves.

IMG_9362Hoi allemaal! Ik ben net terug van een ochtendje lekker shoppen in Amsterdam! Vandaag was de eerste dag dat Modemusthaves de deuren opende voor hun pop-up store in de Kerkstraat. Ik kwam er ongeveer half 11 aan en toen stond er al een aardige rij. Een jongen vroeg of ik op de foto wilde. Dat vond ik natuurlijk wel leuk, al helemaal omdat de foto werd gemaakt met een polaroid camera werd gemaakt. Ik heb zelf ook zo’n camera en de foto’s worden meestal echt onwijs leuk! Na de foto kreeg je nog een mooie sticker op je schouder, yeey! Op mijn sticker stond Awesome!  Na ongeveer een uur wachten mocht ik eindelijk naar binnen. Ik heb een beetje snel gekeken want het was erg druk. Maar ik heb een aantal leuke dingetjes uitgekozen! Ik zal ze even aan jullie laten zien.

IMG_9348Dit is een overzicht van wat ik allemaal gekocht heb. De tas heb ik er overigens gratis bij gekregen. Wat is hij leuk he!!

IMG_9351 IMG_9352
Dit was bijna het eerste wat ik zag, hij sprong er voor mij meteen uit! Wat is deze onwijs leuk zeg! Het is een crème kleurige kimono van kant met aan de onderkant en bij de mouwen van die kwastjes (noem je dat zo).

IMG_9353Deze heerlijk warme trui heb ik ook maar mee genomen! Heerlijk voor de koude dagen die eraan komen. Hij is aardig lang dus echt perfect. Ik heb namelijk bijna allemaal truien die omhoog kruipen.. Als er iets is wat ik irritant vind is dat het wel!

IMG_9350 IMG_9360
Leuke zonnebril he? Ik zat zo erg te twijfelen of ik die wilde kopen, maar heb het dan toch gedaan en ik ben er heel blij mee. Ik hou echt van die brillen met ronde glazen! Zoals je ziet is deze dus zwart met gouden detail!
————————————————————————————————————————————–
Trui – €15,00
Kimono – €15,00
Zonnebril – €5,00
————————————————————————————————————————————–
Ik ben super blij met mijn aankopen! Ik moet ze alleen wel nog even passen, dat mocht helaas niet in de winkel Dus ik hoop dat ze goed zitten… Het is zeker de moeite waard geweest om even te gaan kijken! Iedereen die nog naar de store gaat veel plezier!

Welk item vinden jullie het leukste?

 

Liefs,

Melissa x.

PS. Op dit moment loopt er een win-actie op Beautylisz Voor meer info

Berichtnavigatie

10 gedachtes op “Shopblog: Pop-Up store Modemusthaves.”

  1. Pingback: Week overzicht #4 | Beautylisz

  2. Pingback: My Week In Pictures #34 | Beautylisz

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *